Şimdi Ara

Marmara İşletme İş Bulabilir miyim? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
8
Favori
11.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bu yazdığına kadar seni baya ciddiye alarak dinledim arkadaşım. yazdıklarının büyük bi kısmında haklısın. ama şunu unutmamalısın bu ülkede her yıl 30k işletme 30k da iktisat mezunu yetişiyor. senin dediğin okullar bu 30k lık kesimin sade 1000 kişisini doldurur geri kalan 59k insan garanti işsiz gözüyle bakıyorsun sen.
  • Arkadaşlar lütfen etiket atmayın, özel mesaj da atmayın. Ben buraya sadece inanın sizin iyiliğinizi düşünerek yazdım. Sizin üzerinizden; hiçbir çıkar sağlama, kötülük yapma, karamsarlığa sürükleme gibi fikirlerim yoktu. İyi niyetle yazdım Allah içimi biliyor ama adamın biri çıktı içimdeki her şeyi söndürdü. Meslekte de böyle soğuyorsunuz işte siz işinizi en iyi şekilde yapmaya çalışırken bir çıban çıkıyor geliyor size batıyor, insanların enerjisi bu şekilde heba oluyor. Ben bir şeyleri gördüm, 4 yıldır bu ekonomi ekolünün içindeyim. Araştırma görevlileriyle de aram iyidir, bir şey biliyorum ki söylüyorum alaylı mektepli değilim sonuçta. Bu yıl mezun oldum, hayat o kadar acı ki benimle aynı yerden mezun olan insanların %50'si işsiz kalacak önümüzdeki 1 yıl içinde iş bulamayacaklar, bu hayatın bir gerçeği, Adama ekonometri okuyacaksan git Çukurova Ekonometri İng. Türkiye'de bir numaradır diyorum. Adam 317K yapan gerizekalıdır okusa ne olacak diyor. BİLMİYOR Kİ BÖLÜM KALİTESİNİN PUANLA ALAKASI OLMADIĞINI. Şu ismi araştırın Habib KOÇAK, Çukurova Ekonometri çıkışlıdır. Marmara'da Doc.Dr.'dur İng.'de 2 yıl hocalık yapmıştır. Çek Cumhuriyetinde fellowship yapmıştır. Çok sağlam Ekonometricidir. Belki de TR'de en iyilerindendir. Mehmet Güvendoğan Çukurova Ekonometri => ABD UC Berkeley araştırma görevlisi olmuştur. Adama bunu anlatamazsın ama o aptal sınavı geçemediği için 317K olduğu için o adam gerizekalıdır onun gözünde. Kafa yapısı bu kadar sığ ve basittir çünkü. BEN DE 18 YAŞINDAYKEN HER BOKU BİLDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORDUM. AMA HİÇBİR BOK BİLMEDİĞİMİ 20 YAŞINDA ÖĞRENDİM. Kafa o zaman dank etti anca, bu yüzden elalemin terbiye edemediği adolescen çocuğunu bu yaştan sonra ben ne terbiye etmekle uğraşırım ne de buna vaktim var. İnsanoğluna iyilik yaramıyor zaten, kusura bakmayın kırıcı olduysam da affedin ama durum bu şekilde. İnanın içimden gelmiyor yazmak, Bana kimse akıl vermedi bu bölüme girerken ben de kimseye vermek zorunda değilim. İçimden gelmişti ama olmadı.

Herkese eğitim öğretim hayatında başarılar dilerim.

• MycaReer kullanıcısına yanıt
    Fodumda REHBERLIKUZMANI diye biri vardı hakikatten adam cok iyi bir rehber danisman dı cokta yardımcı oluyordu.Ne oldu?Adamı çıldırttılar daha da uğramadı diycem o ki buradaki olumsuz çok konuşan olur herkes çok biliyordur bundan dolayı cokta şeyapmayın :) Varsa soyleyecekleriniz eksik etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.n.n -- 13 Ağustos 2016; 15:14:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ya düşünüyorum gerçekten biz ne okuyalım hukuk hukuk hukuk hukuk yeter vallahi istemiyorum bu lanet insanların avukatlığını yapmak istemiyorum.
    Aslında amacım Finlandiya ya gitmek çünkü annem fin vatandaşı lisans için oraya başvurmayı düşünüyorum.
    ODTÜ'de değişim programıda Finlandiya turko da...
    Bilerek seçtim çok büyük pişman olmayacağımdır umarım dediğim gibi pembe hayallerim yok ama çok karamsarda değilim.
    Hepimiz için olması gereken neyse o olsun.

Üstteki ego sıçan sefil varlık hala bana bir gömme derdinde ha
    Benim gibi ezik bir ailesi olan ezik bir insanı fazla ciddiye almış bence gerek yok sonuçta ben onun düzeyine çıkamam.Niye muhattap alıyor onu anlamadım.

Evet 317k

Çok pişmanım açıkcası odtü yerine Çukurova kazanamadığıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 13 Ağustos 2016; 16:09:23 >

• Yani ordaki adamın da dediği gibi herkes diplomatlık için girerken çoğu bankacı olarak çıkıyormuş. O yüzden kendini bir alana odaklayıp ordan uzmanlaşmak gerekir heralde. Ben de düşünüyordum çünkü uluslararasını, araştırdım biraz. Yani hukuk bilgisini de tam alamayacaksın iktisadı da, ekstra şeyler gerekiyor. Dilin çok iyi olur zaten odtüde.
    Kampüsün keyfini çıkar hacii

Yani bilmiyorum biri öyle biri böyle diyor iş kişide bitiyor.
    Dediğim gibi ne pembe hayaller ne karamsarlık.

Olmadı kasiyer olurum napayım nede olsa ezik bir aileden ezik bir insanım bana fazla öyle hayaller sözleşmeli er,kasiyerlik vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 13 Ağustos 2016; 18:07:42 >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.