Şimdi Ara

Marmara Hukuk Söylendiği kadar kötü mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sözlüklerde, okuyanlarin yorumlarinda marmara hukuğa bitirmesi en zor bölüm olarak nitelendiriyorlar? bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hukuk okuyanların abartısı o resmen senede 4 sınav 3er haftadan 12 hafta hadi 3ü büte kaldı 1 haftada o okula bile gitmiyo çogu( ev arkadaşlarım marmaradaydı o yuzden soyluyorum maval okumuyorum yani ) 13 14 hafta ders çalışcaksın senede çokmu? sen karar ver :) ama ders çalışırkende sadece yemek yersin yani bi de belki tuvalet fln :)
  • ekşi sözlükte nedendir bilinmez bütün bölümler hakkında olumsuz eleştiri vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KneeL.

ekşi sözlükte nedendir bilinmez bütün bölümler hakkında olumsuz eleştiri vardır.

Bir tane bile olumsuz yorum göremediğim tek fakülte. Ankara Üni. İlef. İlk gördüğümde inanamamıştım Sadece ilk yorumda piyasanın durumu eleştirilmiş, Fakülteye laf edilmemiş.

https://eksisozluk.com/ankara-universitesi-iletisim-fakultesi--462672

Bu arada ekşiyi fazla ciddiye almayın. Genelde o fakültelerin öğrencileri yazıyor ve yine genelde pesimistliğin dibine vuruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Supremacy. -- 10 Temmuz 2013; 21:07:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: feyk_

sözlüklerde, okuyanlarin yorumlarinda marmara hukuğa bitirmesi en zor bölüm olarak nitelendiriyorlar? bilgisi olan var mi?

Sözlüklerdeki yorumlara inanma.Marmara Hukuk Türkiye'nin en iyi hukuk fakültelerinden biridir.
  • okuyan arkadaşlarimdan duyduğuma göre evet baya zormuş hocalar çok zorluyormuş, ama bu kötü bir bölüm olduğu anlamina gelmez ama bitirene kadar bol bol stres yaşayacaksin şimdiden buna hazirla kendini.
  • Ben bu sene 1. Sınıfa basladim ama bitiremedim :) gerçekten söylendiği gibi zor, yıl içinde 12 hafta sınav oluyor her dönem vize final ve BÜT :( ve ben yaz okuluna kaldım. Öyle arkadaşlar zor bi yer ama kaliteli ışte ogrenmeden gecmiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.