Şimdi Ara

marmara , ege , ankara tıp hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 3372 gazi kesin fakat bu üç tıpın gelme olasılığı var . 1 e hangisini yazmalıyım ?

• bence marmara ankara ege
  • Şehre göre tercih yap. Ya da İng. seviyorsan Marmara yaz 1e kesin. Gerisi şehre göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Şehre göre tercih yap. Ya da İng. seviyorsan Marmara yaz 1e kesin. Gerisi şehre göre

eğitim daha önemli sanki
  • Egede okunur be usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceemcelik

quote:

Şehre göre tercih yap. Ya da İng. seviyorsan Marmara yaz 1e kesin. Gerisi şehre göre

eğitim daha önemli sanki

Saydigin 3 okulun da egitimi cok iyi. Yasadigin yere yakin olani secmen avantaj olacaktir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ege Kampüsü ile bir adım önde.Ama sıkı çalışman lazım egede 3 haftada bir sınavları varmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA VS EGE TIP
    7 yıl önce açıldı
    AKDENİZ TIP VS EGE TIP
    5 yıl önce açıldı
    MARMARA TIP MI EGE TIP MI??
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ceemcelik

quote:

eğitim daha önemli sanki

Saydigin 3 okulun da egitimi cok iyi. Yasadigin yere yakin olani secmen avantaj olacaktir :)

Bilmiyorum Marmara hakkında iyi duyumlar almadım :D şehir zaten g.antep yani üçü de uzak olduğu için çok fark etmez :D

• ceemcelik C kullanıcısına yanıt
    Sana EGE yaz geç derim. Çok yakın arkadaşlarım var hem eğitiminden çok memnunlar hemde EGE'deki ortamı başka üniversitede bulamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco35

Sana EGE yaz geç derim. Çok yakın arkadaşlarım var hem eğitiminden çok memnunlar hemde EGE'deki ortamı başka üniversitede bulamazsın.

Şu anda egeyle ankara arasında kaldım marmarayı sildim gibi . Sağol bilgilendirme için
  • Hangisi şehir olarak uygunsa onu yaz. Nasıl beklentilerin olduğunu bilmiyorum ama okuyacağın bölümün tıp olduğunu unutma Eğitim açısından bence Ankara-Ege-Marmara şeklinde. Kolaylıklar diliyorum
  • ceemcelik C kullanıcısına yanıt
    ben egeyi yazmanı tavsiye ederim. kampüsü olsun şehir olsun güzel bi üniversite hayatı geçirirsin ;)
  • bence egeyi yaz izmir gibi güzel bir şehirde ve ege gibi güzel bir üniversitede okuma sansın varken degerlendir sosyal acıdanda seni daha cok tatmin eder:)
  • sağolun tavsiyeler için net kararı 15 inde veririm gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.