Şimdi Ara

Marksizm-Leninizm-Maoizm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam bırak bence bu işleri kalmadı artık, eskiden bende ilgilenirdim daha geçen gün Fidel Castro ile Barack Obama tokalaştı
  • Hocam çok ilgili değildir belki anlattığınız konuyla ama ben şuan cemil meriçin ''bu ülke'' kitabını okuyorum. Bu ideolojiler ve savunucuları hakkında çok güzel tespitler yapmış denir herhalde Sosyolojiye merakımdan aldım merakınız varsa bir bakın derim
    “Bazı insanları eğitemezsiniz, onları kötülük etmemeye ikna edemezsiniz. Kötülüklerini suratlarına vurunca sadece inkar etmez, sizden daha da nefret ederler. Onları görmezden de gelemezsiniz. Cezalarını haketmişlerse haketmişlerdir. Merhamet her zaman en doğrusu değildir, en güzeli ve en ahlaklısı da degildir. Size kötülük edenleri mazur görmek, onlara anlayış göstermek, onların içindeki şeytanı ancak besler, büyütür. Affetmek belki de o insana yapabileceğiniz en büyük kötülüktür.” Dogville
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.