Şimdi Ara

MarkMost'tan saat başı 10 kişiye 'markafoni' kargo bedava kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.markmost.com/home/deal.aspx?id=1301&ref=markmail_3405&markmail=3405&slot=54057143&email=veysel_881%40hotmail.com&guid=110652702f0d4d4a91184b2f1f64bc7c

markafoni’de Kargo Bedava

Kampanya Süresince
    Her Gün 08:00 - 20:00 Saatleri Arasında

Her Saat Başı 10 kişiye
    BEDAVA KARGO Fırsatı

Online moda ve lifestyle’ın ikon markası haline gelen Türkiye’nin ilk ve lider özel alışveriş kulübü markafoni; giyim, aksesuar, kozmetik ve dekorasyon başta olmak üzere pek çok kategorideki seçkin markaları yüzde 90’a varan indirimlerle üyelerine sunuyor. markafoni, markafonicity uygulamasıyla üyelerine seçkin moda mağazalarına özel indirim kuponlarına sahip olma fırsatı veriyor. 2008 yılında kurulan ve Türkiye’nin en büyük 3. e-ticaret kuruluşu olan markafoni’nin 4 milyon üyesi bulunuyor.

Kampanya Detayları:

Kampanya 31 Mayıs tarihine kadar geçerlidir.
    08:00 - 20:00 saatleri arasında her saat başı 10 kupon kodu aktif olacaktır.
    Kupon kodu; kodu aldığınız günün sonuna kadar yapacağınız alışverişlerinizde geçerlidir. (Örn: 19 Mayıs 2012 tarihinde aldığınız kod sadece 19 Mayıs 2012 günü için geçerlidir)
    Alacağınız bu kupon ile sepet tutarınıza 4.9 TL lik bir indirim yansıyacaktır.
    Bu kampanya çerçevesinde verilen kupon kodları birbirleri ile ya da başka bir kampanya koduyla birleştirilemez.
    Bu indirimden faydalanmak için öncelikle FIRSATI YAKALA diyerek fırsat kodunuzu alınız.
    Sonra markafoni.com sitesinde siparişinizi oluşturun ve ONAY sayfasında yer alan “PROMOSYON KUPONLARINIZ” kısmına fırsat kodunuzu girip “GÖNDER” butonuna tıklamanız gerekmektedir.
    Kupon kodları paraya çevirilemez.
    Kullanım süresi dolan kupon kodları yenileri ile değiştirilemez.
    Iptal ya da iade edilen siparişler sonrası, kargo bedava kuponunuz yeniden hesabınıza yüklenmeyecektir.
    Kupon kodları her saat başı 10 tane aktif edilecek şekilde sınırlandırılmıştır.
    Kupon kodu sadece aldığınız gün geçerlidir.

Saat 20:00'ye kadar her saat başında
    10 fırsat kodu aktif edilmektedir.

• hocam konuyu ben açmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: edsamu

hocam konuyu ben açmıştım

pardon hocam görmemiştim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.