Şimdi Ara

Marketten hiç birşey alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar param var ama markete girince oturumun süresi doldu diyor hep hiç geçmiyor 10 kere kapatıp açtım şansa oldu sonra seçtim alacağımı satın al dedim o altta katarina hareketler yapıyor ya o oldu ama alınmadı orası boş kaldı param da gitmedi ne yapmam lazım sizede böyle bir sorun oldu mu

• Bilgisayarin Saati normal saatten geri yada ileriyse almaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapatıp aç oyunu. Sonra tekrar dene bakalım katarina daha ne hareketler yapabilecek
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    20 kere denedim en az olmuyor
    #Blade Waltz hayır normal saat time.windowsun otomatik saati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermit Meister -- 8 Kasım 2014; 12:55:30 >
  • Alalal bende de bu hatayı 2-3 kere yapmıştı genelde böyle çözdüm diye hatırlıyorum. Lol forumunda bu tip konular var birde oraya bak istersen ben giremiyorum sitesine falan o yüzden içeriğine bakamadım ama 3-5 tane konu var aynı tarz bir göz gezdir istersen...
  • repair falan yap düzelebilir
  • Bunu sanki kuzen yaşamıştı, şöyle birey yaptık.

Oyunu kapat

İnternet explorer varya ona gir ordan araçlar>internet seçenekleri. Sekmelerden gizliliğe gel. Onu düşük olarak ayarla. Uygula>tamam. Kapat ve oyuna gir dene bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ona benzer bir sorun bende de olmakta Bağlantı zaman aşımına uğradı diyor,her şey geç yükleniyor ve markete giremiyorsun Senin sorununda bu sanırım Bende arada oluyor bende çözmeye çalışıyorum
  • BAKKALDAN AL O ZAMAN
    GELSIN ARTILAR

• kardeş Allah senden razı olsun gerçekten oldu vallaha çok teşekkür ederim çok sağol :)
  • Rica ederim karşim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.