Bir çok ürüne %10-15-20 civarı zam yapmışlar, oha dedim görünce. Lan bari alıştıra alıştıra yavaş yavaş yapsaydınız şunu. |
Market fiyatları yine artmış

-
-
no ss no güven
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman's Bullno ss no güven
Uno kruvasan 1.5 lira artmış yahu. Diğer marketleri de kontrol ettim aynı şekildeydi, gerçi bizim burda yaptılar desem o da saçma olur.
-
Eskiden sadece et pahalıydı. Şimdi kahvaltılıklar bile et fiyatına. Yenilebilecek gibi az buçuk kaliteli peynir, kaşar, zeytin, tereyağ hepsinin kilogramı ateş pahası. Eti balığı geçtim kahvaltısıyla meşhur ülkede artık kahvaltılık bile alamıyor insanlar.
-
Okumazsan böyle olur işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eğıonomi cohhh eyiii yeğen
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sammael.Uno kruvasan 1.5 lira artmış yahu. Diğer marketleri de kontrol ettim aynı şekildeydi, gerçi bizim burda yaptılar desem o da saçma olur.
Alıntıları Gösterare you american? why do you eat croissant?
-
Ekonomi kötü diyoruz ama..
8 AYDA 1 MİLYON KONUT 400 BİN ARAÇ SATILMIŞ.
Okusa bile yurtdışı standartının altında yaşayacak
Yetmez daha da artsın
Şükret şükret şükredersen karnın doyar
Şükret diyen andaval sürüsünü bir kenara bırakırsak 2 türlü zam yapıyorlar artık, birincisi fiyata zam yapıyorlar ikincisi, ürünlerin gramajını düşürerek...
Makarnaya zam gelmemis sorun yok
zeytin yeme kardeşim paran yoksa.peynir yiyecekmiş beyefendiye bak.oldu bir de domates al allah allah
-
-
ıstedıgı gıbı arttırabılırler serbest pıyasa
paran yoksa almıcaksın yada gıdıp ek ıs yapıcaksın bu kadar basıt
-
quote:
Orijinalden alıntı: KamyonlaDriftÇekenAdam
Ekonomi kötü diyoruz ama..
8 AYDA 1 MİLYON KONUT 400 BİN ARAÇ SATILMIŞ.biz almadık 25 yıldır aynı ev, 10 yıldır aynı araba. alan ya hayatını bankaya ipotekleyip alıyor ya da alan zengin 5er 10ar alıyor. bizim için değişen bi şey yok ekonomi kötü.
-
Kombo vitamin falan insan vücudu icin gerekli olan şeylerin hapını yapsinlar midede sissin açlık da hissetmeyelim en azindan yaşayabilelim ya zevk icin yiyecekler yesin vakit kaybı da olmaz daha cok çalışırız
Maaşınızı market fiyarları ile mi alıyorsunuz
Her köşede bim var fabrikadan halka
Umrumda değil daha beter oluruz inşaallah
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Eskiden sadece et pahalıydı. Şimdi kahvaltılıklar bile et fiyatına. Yenilebilecek gibi az buçuk kaliteli peynir, kaşar, zeytin, tereyağ hepsinin kilogramı ateş pahası. Eti balığı geçtim kahvaltısıyla meşhur ülkede artık kahvaltılık bile alamıyor insanlar. |
zeytin yeme kardeşim paran yoksa.peynir yiyecekmiş beyefendiye bak.oldu bir de domates al allah allah |
biz almadık 25 yıldır aynı ev, 10 yıldır aynı araba. alan ya hayatını bankaya ipotekleyip alıyor ya da alan zengin 5er 10ar alıyor. bizim için değişen bi şey yok ekonomi kötü. |
Şükret diyen andaval sürüsünü bir kenara bırakırsak 2 türlü zam yapıyorlar artık, birincisi fiyata zam yapıyorlar ikincisi, ürünlerin gramajını düşürerek...
|
Umrumda değil daha beter oluruz inşaallah
|
Şu lafı dışarda falan sakın söyleme seni duvardan duvara çarparlar bilesin. Trollüğün de bir sınırı var. Milletin canı burnunda insanlarının kanını oynatmayın. |
Maaşınızı market fiyarları ile mi alıyorsunuz
![]() Her köşede bim var fabrikadan halka ![]() |
Benzer içerikler
- borcu ödenen elektrik ne zaman açılır
- astsubay olmanın avantajları
- kedim ip yuttu
- durum bildirir raporu rapor yerine geçer mi
- okumak mı çalışmak mı
- penis nakli
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- discord açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X