Şimdi Ara

Markalı ürünleri %90 a varan indirimle sahip olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mükemmel bir alışveriş sitesi buldum. Markalı ürünleri %90 a varan indirimlerle alabiliyorsunuz. Eğer memnun kalırsanız arkadaşınızı davet ediyorsunuz, her arkadaşınız için bedava alışveriş hakkı kazanıyorsunuz. Ayrıca alışveriş yaptıkça hesabınıza 10 TL ekleniyor ve bir sonraki markalı ürün alışverişinizi bedavaya bile getirebiliyorsunuz. Sürpriz avantajlar, hediye ve alışveriş çekleri cabası. Üstelik şehrinizdeki seçkin alışveriş,restoran,yiyecek,giyim mekanlarının avantajlarından ilk siz haberdar oluyorsunuz.Mutlaka deneyin. buradan ulaşabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szengin41 -- 12 Kasım 2012; 2:46:45 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antireis -- 12 Kasım 2012; 2:49:11 >
  • Emin misiniz ? sitenin en altında SSL Secured 128 BIT logosuna dikkat ederseniz alışverişlerinizi güvenle yapabilirsiniz. Markalı ürünler, ürünlerinin güvenli olmayan yerlerde satılmasına izin verirler mi sizce? ben herhangi bi sorun yaşamadım.buradan siteye ulaşabilirsiniz. Avantajlı alışverişler...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.