Şimdi Ara

markafonide 10 tl indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
1.034
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12-22 aralık tarihleri arasında geçerli.

sadece 1 aralıktan önce üye olup ama alışveriş yapmayan hesaplar için geçerli imiş.

hesaplarınızı bir deşeleyin bakalım :)

• Kupon veya çek olarak yüklenmiyor. Ürünü satın alırken 10 TL indirim düşüyor.

markafonide 10 tl indirim
  • kargo bedava olunca alirız bişey o halde. bazı saatlerde yapıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.markafoni.com/product/5620061/

ilandaki kazağı aldım. kargoyla beraber. 16 tl ye geldi
  • bi bakalım hesaplara alışverişsiz bi hesabımız var mı. alt limitsiz olması da iyi olmuş bi köşede de 20 tl lik çek vardı ikisini birleşitiririz artık
  • coco colanın verdiği çeklerle 30 tl altlimitsiz yapar ama birde kalite morhipo kadar iyi olsaydı tadından yenmezdi
  • Benimde eski bir hesabıma gelmiş. ama zaten bazen tek bir ürüne bile kargo bedava oluyor bunda kargo ücretli yani sadece 3 tl avantaj sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

coco colanın verdiği çeklerle 30 tl altlimitsiz yapar ama birde kalite morhipo kadar iyi olsaydı tadından yenmezdi

7TL kargo ücretinide düş hcm istersen hesaptan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

coco colanın verdiği çeklerle 30 tl altlimitsiz yapar ama birde kalite morhipo kadar iyi olsaydı tadından yenmezdi

7TL kargo ücretinide düş hcm istersen hesaptan

hocam markafonide kargo bedava yapıyor özellikle pazartesi günleri ve hafta içi bu çeklerle birleştirirlerse efsane olur pazartesi hafta içi sendromu diye kesin bir kargo bedava yapıyor zaten

• kullanmayı düşünmeyen varsa ben talibim arkadaşlar, ilk mesajımda hayırlı olsun
  • Alışveriş yaptığım için faydalanamıyorum
  • kargo bedavayı beklerken ürün satılmış oluyor attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değmiyır yani..
    sabah mh ile görüştüm alışveriş yapanlara süper ödül olmuş dedim ne güzel alışveriş yapmayanlar ödül yapanlara kol saati ...
  • alışverişl yapacağım sepet hazır bu 10 tl olur 20 tl olur teklifleriniz için pm lütfen 30 dk vaktim kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.