Şimdi Ara

Markafoni Seiko Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günaydın,

    Birkaç zamandır babam için saat arayışındaydım, bu sabah markafoniye aktığımda Seiko nun kampanyasını gördüm. Aşağıdaki linte bulunan saati beğendim. Fiyatı 248 tl ancak garanti konusunda bir bilgi yok. Siz saat konusunda bilgili arkadaşlardan fiyat ve garanti konusunda yorumlarınızı rica ederim.



    http://www.konyalisaat.com.tr/urun/seiko-sndc41p/



  • Markafoni ile telefonda görüştüm, ürünler Janes Aksesuar diye bir firmanın garantisi altındaymış. Firma hakkında bilgisi olan varmı ?
  • Bir fikri olan yok mu ?
  • Bu tip sitelerden (markafoni,limango,trendyol vb...) bende dahil buradaki herkes alışveriş yaptı. Zaten sitede de belirtiliyor ürünlerin orjinal oldukları. Garantisi olmayan ürün satmaları mümkün olmadığına göre daha neyin fikrini almak istiyorsun? Bu sitelerdeki en büyük sıkıntı ürünün 10 gün civarında eline ulaşması. Benim yurtdışından aldığım bazı ürünler bile bunlardan daha çabuk geliyor.

    Saate gelecek olursak araştırırsan eminim daha ucuzunu başka yerlerde bulursun. Bu modelleri araştırmadığım için fiyatlarını bilemiyorum ama sanki uygun gibi görünüyor. Beğendiysen en nihayetinde Seiko kalitesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tachyon

    Bu tip sitelerden (markafoni,limango,trendyol vb...) bende dahil buradaki herkes alışveriş yaptı. Zaten sitede de belirtiliyor ürünlerin orjinal oldukları. Garantisi olmayan ürün satmaları mümkün olmadığına göre daha neyin fikrini almak istiyorsun? Bu sitelerdeki en büyük sıkıntı ürünün 10 gün civarında eline ulaşması. Benim yurtdışından aldığım bazı ürünler bile bunlardan daha çabuk geliyor.

    Saate gelecek olursak araştırırsan eminim daha ucuzunu başka yerlerde bulursun. Bu modelleri araştırmadığım için fiyatlarını bilemiyorum ama sanki uygun gibi görünüyor. Beğendiysen en nihayetinde Seiko kalitesi.


    Kendi sorduğunuz soruya cevap vermişsiniz, değindiğiniz konularda fikirler olabilir....

    Markafoni den almaktan vazgeçtim, Hızlısaat de aynı saat aynı fiyata aydın saat garantisinde gelmekte muhtemelen ordan sipariş edeceğim elime daha hızlı ulaşmış olacak.




  • Ben gecen hafta Seiko saat aldim markafoniden, aydin saat garantili. Arastirdim aydin saat zaten seikonun turkiye distributoru. Sorun yasamazsiniz diye dusunuyorum sonucta daha iyisi olamaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.