Şimdi Ara

Markafoni Parfümde Sıcak Fiyatlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cuma günü gio 200 ml 130 tl ye aldım piyasada 200 civarı..diğer parfümlerinde fiyatları gayet iyi..(orjinal olduğu telefonda söylendi)

https://www.markafoni.com/aradigin-tum-parfumler/all/kampanya/33703/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://www.markafoni.com/aradigin-tum-parfumler-erkek-parfum-edt-200-ml/urun/9487775/

diğerlerini kullanan arkadaslar daha iyi bilir ama tommy filan uygun gibi geldi ;)
    Gelen parfum ya bayat ya sahte idi. Vaporiser'in normalden gevsek olmasi nedeni ile sahte oldugunu dusunuyorum( yillardir kullandigim parfum, hep ayni sertlikte vaporiser). Kullanana kadar faturanin kaybolmasi nedeni ile elimde patladi duruyor. Alanlarin bildikleri parfumu alip, gelince kontrol amacli kullanmalarini tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne kadar okursan oku ;bilgine yakışır şekilde davranmıyorsan cahilsin demektir.
  • %90 üretim tarihi eski, bayat, farklı formüle vb. parfüm gelecek. Sevil, Tekin Acar gibi yerlerde 230 - 250 olan parfümler burada 100 lira 120 lira hatta 80 lira
    Freeshop fiyatlarından bile ucuza satıyorlar. Hele Issey Miyake L'Eau D'Issey fiyatı komedi. Su satıyorlar sanki.

Bu fiyatlara parfüm alanların şikayetleri sayfa sayfa konu konu yüzlercesi var. Her parfüm için kesin konuşmayayım ama böyle komik fiyatlı olanlar için garanti verebilirim hayal kırklığı yaşamanızı..
    Gidin tekin acar'dan alın şu an bütün parfümlerde indirim var. Birçoğunda %30 indirim yapıyor. Ürünü sepete attıktan sonra üzerindeki fiyattan düşüyor.
    Kafanız rahat eder en azından.
  • Markafoninin kozmetik sitesi missperadan aldım. Versace vanitas(eşime) sahte çıktı. İade almadılar. Bu forumda yanan çok missperadan. Markafoni den aldıgın parfum aynı kaynaktan gelir. Aman dikkat. Dışındaki torbayı yırtsan bile iade almıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 29 Aralık 2014; 0:00:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.