Şimdi Ara

MARKA RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ram almayı düşünüyorum da alıcağım belleğin markasının kasamdaki ramle aynı olması gerekli diil dimi önemli olan ddr 2 ve 667 mhzlik olması (emin olayım diye soruyim dedim)

• marka onemli degil ornegin sendeki kingstondur git cin mali al pc ne takaiblirsin ama kingston kdr performan alamassin dd2 olmasi yeter li tabi mhz i de ne kdr yuksek olursa iyi olur ama marka hic onemli degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RM36CB -- 19 Ekim 2008; 10:02:51 >
  • Yüksek performans için en kesin olanı tabiki aynı model ve aynı mhz aralığındaki ramleri kullanmakdır.Genelde set olarak satılan bu ramler ile istenilen performans artışı sağlanabilir,örneğin 2x2 800 mhz bir ddr2 bellek kiti ile sisteme gerekli performans artışı uygulanabildiği gibi OC olarakda 800 mhz ramleri 1066 hatta üstü bir değerde kullanmakda mümkündür ancak bu dediklerim tabiki set olarak satılan ramler ile daha garantili uygulanır ama aynı model ve mhz aralığında bulduğunuz ramlerlerde yapabilirsiniz.Tavsiyem set olarak satılan kaliteli ramleri kullanmanızdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: daredevil_123

arkadaşlar ram almayı düşünüyorum da alıcağım belleğin markasının kasamdaki ramle aynı olması gerekli diil dimi önemli olan ddr 2 ve 667 mhzlik olması (emin olayım diye soruyim dedim)

marka önemli deyil
    aynı hızda ve cas değerlerinde al yeter

ben 2x1gb 667 kullanıyorum
    biri samsung öbürü kingston
    oc yaparken sorunda olmuyo gayet hızlı
    işine bişey deyil amavista da ram puanı 5.3
  • quote:

Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

quote:

Orjinalden alıntı: daredevil_123

arkadaşlar ram almayı düşünüyorum da alıcağım belleğin markasının kasamdaki ramle aynı olması gerekli diil dimi önemli olan ddr 2 ve 667 mhzlik olması (emin olayım diye soruyim dedim)

marka önemli deyil
    aynı hızda ve cas değerlerinde al yeter

ben 2x1gb 667 kullanıyorum
    biri samsung öbürü kingston
    oc yaparken sorunda olmuyo gayet hızlı
    işine bişey deyil amavista da ram puanı 5.3

gecikme süreli aynı olmazsa çok sorun olmaz dimi?
  • aslında dual slotlara takarsan anakartında farklı ramler sorun çıkarır gibime geliyor
  • benim anakart dual channel diil sanırsam 2 tane slot var zaten
  • arkadaşlar bu arada cpu-z programından baktım ram in manufacturer kısmında a-data technology yazıor bu yüzden a-data ram alsam daha mı iyi olur (exa dan baktım a-data 1 gb 667 mhz lik ram buldum benim ramin aynısınından tek farkı soğutuculu olması bunu alabilirm değil mi?)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.