Şimdi Ara

Marka Baskılı Cardboard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Marka Baskılı Cardboard


    Marka Baskılı Cardboard

    Marka Baskılı Cardboard, Marka Baskılı Cardboard hakkında, Marka Baskılı Cardboard üretici fiyatları,

    Baskılı Cardboard VR Gözlük son yılların en aranan promosyon ürünü. Google cardboard projesinin ve sanal gerçeklik teknolojisinin yaygınlaşması ile tüm düyada 360 çekim ve vr içerikler izlenme rekorları kırıyor. Sanal gerçeklik teknolojisi günümüzde reklamdan eğitime, sağlıktan turizme kadar bir çok alanda kullanılıyor. Tarihi ve kültürel mekanların sanal tur uygulamalarından tutun, havadan 360 çekim lere kadar, bir çok seçenek kullanılarak tanıtımlar hazırlanıyor. Bu tanıtım ve içerikleri izlemek için tabiki sanal gerçeklik gözlüğü gerekli. Sanal gerçeklik gözlükleri bir kaç sınıfa ayrılıyor. Bunlardan ilki profesyonel kullanım için üretilen, oculus ve htc gibi pc bağlantılı çalışan cihazlar. Performans olarak en iyisini vaadeden bu gözlükler maliyet olarak çok yüksek olduğu için promosyonel kullanımları pek mümkün olmuyor. İkinci olarak ise samsung gear kullandığınız telefonunuza özel üretilmiş sanal gerçeklik gözlükleri var. Bunlarda ise problem yine maliyet ve her marka için uygun olmaması. Üçüncü ve son olarak ise tüm dünya da en çok kullanılan google cardboard modeli var.
    Dünyada En Çok Kullanılan VR Gözlük

    Marka Baskılı Carboard ın en çok tercih edilen olmasında birden fazla sebep var. Bunlardan ilki tabiki maliyet, neredeyse klasik basılı katalogların fiyatına üretilebilen bu vr sanal gerçeklik gözlüğü modeline hemen hemen herkes kolaylıkla ulaşabiliyor. ikinci olarak içerisine konulan cep telefonuna göre kalibre olabilme özelliği olduğu için marka model seçmeksizin, hareket sensörü bulunan tüm cihazlarda kullanılabiliyor. Üçüncü en büyük özelliği ise karton yapısı sayesinde her türlü ofset baskıya uygun olması. Bu sayede istediğiniz tasarımı ve giydirmeyi kolaylıkla düşük maliyetlerde kullanabiliyorsunuz. Özellikle son yıllarda teknolojik promosyon ürünleri konusunda en aranan ürün olmasının sebebi de tabiki bunlar. Firmalar 360 içeriklerinin izlenebilmesi için en düşük ve en gösterişli model olduğu için bu karton vr gözlük modelini tercih ediyor. Kalın ve sert kartonlardan üretim yapılan karton vr gözlüğü baskı sonrası yapılan özel uygulamalar sonrasında ıslanmaya ve yıpranmaya karşı çok dayanıklı hale geliyor. Bu sayede uzun süre yıpranmadan kullanılabilecek, hatta elden ele dolaşabilecek bir promosyon vr gözlük ortaya çıkıyor.

    Sizde firmanız için logo baskılı cardboard fiyatları ve projelerine özel fiyat teklifleri almak için burayı tılayarak hemen bize ulaşabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.