yaptım hocam 92 ve 100 gördüm ama genel olarak 80 85li netler geliyor fenden tekrar yapıp dil bilgisini halletmem gerekiyor. Sizin nasıl netler |
50k Mezun Çalışma Günlüğü (hedef tıp) (2. sayfa)

-
-
iyi çalışmalar, ben de 56k dan 6k ya çekmiştim zamanında pandemi kurbanı olup yapabileceğimden daha kötü gelmişti. umarım çok daha iyisini yaparsınız başarılar.
-
bence çok rahat yükseltilecek bir aralıktayız eksik kapatıp denemelerle pratik yaparsak. iyi çalışmalar:)
-
çok iyi çekiş hocam tebrik ederim, sizce önceki yıldan farklı yaptığınız neydi?
-
imzamda süreci anlattığım yazım var hocam.
önceki yıldan şuan düşündüğümde en önemli farkı nolursa olsun çalışmamdı (burnout olduğumda 1-2 gün mola veriyordum tabiki). ha bir de soruları rahat çözdüren şey ise de her konuyu en ince detayına kadar sorgulayarak çalışmamdır. disiplinli bi şekilde devam ederseniz limitiniz gökyüzü sağa sola takılmadan çalışmak gerekiyor başarılar
-
Hedefi HACETTEPE TIP olarak güncellemenizi öneririm başarılar…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ÇOKKKK YAVAŞ GİDİYOR HOCAM MART BAŞINA YETİŞtirmeye çalışuyorum sizin
-
çok sağ olun hocam okudum yazınızı da çok güzel tavsiyeler vermişssiniz. Bu işin özü düzenli çalışmak cidden
-
ilk bin imkansız gibi
-
hocam güzel bitirince mart ikinci günü olmuş önemli değil sağlam olsun yeter ki. tyt deneme branş vs ile yükseleceğine inanıyorum en azından ben öyle yapmaya çalışıyorum
genel fen çok korkutuyor asla istediğim netlerde değil toparlamaya çalışıyorum geçen seneden farklı şeyler yapıyorum ama sonucu beklediğim kadar çok göremiyorum
konu olarak da sanırım en son organik biter gibi çok marta sarkacağını sanmıyorum diğerlerinden de birer ikişer konum kaldı
bu sene olur hocam umarım başarılar sana da
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam dersler üzerinde 2.turu mu geçiyorsun yoksa bunlar ilk tur mu
-
hocam matı önden bitirip fene öyle başlamayı planlamıştım matta 2.tur fende ilk tur
-
kolay gelsin hocam, başaracaksınız
-
sabah 5e kadar ayt basacağım
yapılacaklar:
3d 2.derece
3d parabol
endokrin test
duyu organ konu anlatım
sarmal duyu organ test
çap hareket son 3 test
aydın newton
çap newton
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcduchamp -- 13 Şubat 2023; 21:21:50 > -
AYT FIZIGI FULLEDIM AUUUUU oluyor bir seyler hadi bakalim. Ayt fen genel 34 geldi 1.5 aydir ayt fen calismaya basladim hemen hemen daha iyisini de gorecegizzz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
AYT GENEL 73 NET YAPIYORSUN BU İŞİ KIZIMMMMM seneye tıptayız AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
Beyaz önlük sana çok yakışacak…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X