Marantz SR 390 receiver ve Wharfedale Modus Cube kullanıyorum.Müziğe biraz fark katmak istiyorum.Bana speaker olarak tavsiyeniz nedir?.Marantz SR 390 2x40 watt bütçe 500-600.Pioneer cs serisi hakında görüşleriniz nedir?40 watt amfi bu kolonlara yeterli olurmu?Teşekkürler.
M-Audio Bx5
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
M-Audio Bx5
Referans monitör tarzı birşey aramıyorum zaten AKG monitör kulaklığım var monitörle çalışmaya alışkın değilim.Ben müzik dinlemek için bir şey istiyorum bass ağırlıklı olsun sub bass dinlemekten sıkıldım.Pioneer cs serisine yorum yapacak yok mu?
ben uzun süredir kullanıyorum cs 5070 fiyatına göre bence iyi bir ses veriyor tabiki fiyatına göre . tizleri basları gayet iyi ancak vokal seslerinde zayıf gibime geliyor . biraz cıstak cıstak gibi
quote:
Orijinalden alıntı: yavuzazgin
ben uzun süredir kullanıyorum cs 5070 fiyatına göre bence iyi bir ses veriyor tabiki fiyatına göre . tizleri basları gayet iyi ancak vokal seslerinde zayıf gibime geliyor . biraz cıstak cıstak gibi
Öncelikle cevap için teşekkürler.Ben uzun zamandır wharfedale kullanıyorum,sub bass ta aynı marka.İstediğim şey mid basslarda biraz kick istiyorum on senedir sub dinlemekten bıktım :) Pioneer cs 5070 i saturnde dinledim şansıma jazz cd si çıktı playerdan.Elektronik müzik performansını dinleyemedim.Jazz müzikte biraz kuru geldi normaldir tabi.Ama istediğimi karşılar diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: yenidalga
quote:
Orijinalden alıntı: yavuzazgin
Öncelikle cevap için teşekkürler.Ben uzun zamandır wharfedale kullanıyorum,sub bass ta aynı marka.İstediğim şey mid basslarda biraz kick istiyorum on senedir sub dinlemekten bıktım :) Pioneer cs 5070 i saturnde dinledim şansıma jazz cd si çıktı playerdan.Elektronik müzik performansını dinleyemedim.Jazz müzikte biraz kuru geldi normaldir tabi.Ama istediğimi karşılar diye düşünüyorum.