Şimdi Ara

Marantz SR6005 için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bundan 2 ay önce Maranrz SR 6005 aldım. Standart olarak özellikle ses açısından çok memnunum. Ancak çok fonksiyonel bir alet. Kullanım klavuzu Türkçe olarak yazılmamış, bu çok büyük bir sıkıntı benim için.
    Marantz SR6005 kullanan arkadaşlardan bilgi bekliyorum.
    Söyleki
    Bu cıhazın türkçe klavuzu varmıdır.
    Ben şu an basit olarak SR6005i tv ye HDMI kablo ile bağladım, 2 adet hoparlör bağlantım var, bir adet sinema sistemini pre-out çıkışından baplantı yaptım, bir adet WD live tv vasıtasıyla harici hard diskimi bağladım ( bu live tv vasıtasıyla internete de baplanıyorum yavaşta olsa)( bu bağlantıyı SR6005 e HDMI kablosu ile DVD bağlantısından bağlandım, Uydu bağlantısını kalsik RCA soketlerle bağlantı yaptım ( HDMI bağlantı yapamadım çünkü uydu alıcımın HDMI çıkışı yoktur).
    Şimdi laptop bağlamak istiyorum HDMI ile ancak hangi girişten bağlayacağım tereddütteyim. Dediğim gibi kullanma klavuzu ingilizce ve diğer birkaç dilde, ingilizcede malum yetersiz olunca bayağı sıkıntı çekiyorum.
    Bu ve buna benzer konularda bana bilgi verirseniz ( özellikle kullanma klavuzunun türkçe çevirisi hakkında ) yada bilgilerinizi paylaşısanız çok sevinirim. Bu tür bilgilerin paylaşıldığı bir forum varmıdır?

• Boşta olan bir HDMI girişe bağlayabilirisniz, giriş adının pek önemi yoktur.
  • Anladım, çok teşekkür ederim ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon avr için hangi subwoofer
    2 hafta önce açıldı
    Mono Amfi Hakkında..
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.