Şimdi Ara

MARADONA:''F.Bahçe'ye gitmek isterdim'' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hastr la maradonanin ne işi var fenerde
    Yalandir inanmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d!N@Mo -- 2 Temmuz 2006; 11:36:35 >

19:07 19 - 07 - 2007
    Ø£D Nï©K : µTKµ_KïV©âK$39
    ©Øµñtêr $trïkê $صr¢ê-©Ød2 Gâmê Nï¢k :
    s9kr4t3s
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Avrupayı dize mi getirdiniz?Yapmayın ya Avrupada hatırı sayılır tek takımı penaltıyla yendiniz o kadar, tamam bu başarı ama Avrupayı dize getirmek neymiş... Onlardan üstün 20 takım var... En iyi zamanınızda ŞL de çeyrek final oynadınız, bu bence önemli başarı ama işte gücünüz bu kadardı...

ŞL de çeyrek final...

Zaragoza sizden büyük takım Avrupada...

GS ile ilgili kim ne biliyor ? Hiçbirşey, bir tek Hakan Şükür tanınıyor o kadar...

Olayı sadece UEFA ve süper kupa olarak değerlendirmişsiz, GS Avrupa'da isim yapmak için kupayı alana kadar yıllardır envai çeşit Avrupa büyüğünü yendi (tabii bir zamanlar bir Avrupa devini yenmek bile şampiyonluk kadar sevinç yaşatıyordu bizlere), Şöyle bir liste yapmaya kalksak, Milan, Inter, Barcelona, Real Madrid diye başlar liste sonunda Avrupa'nın sıradan takımlarına kadar uzar.

• quote:

Avrupayı dize mi getirdiniz?Yapmayın ya Avrupada hatırı sayılır tek takımı penaltıyla yendiniz o kadar, tamam bu başarı ama Avrupayı dize getirmek neymiş... Onlardan üstün 20 takım var... En iyi zamanınızda ŞL de çeyrek final oynadınız, bu bence önemli başarı ama işte gücünüz bu kadardı...

ŞL de çeyrek final...

GS ile ilgili kim ne biliyor ? Hiçbirşey, bir tek Hakan Şükür tanınıyor o kadar...

Kupayı aldıktan sonra Avrupanın her hangi bir yerinden bir gazete alsan başlık bu şekildeydi.'GALATASARAY AVRUPAYI DİZE GETİRDİ'

Avrupayı dize getirmek arkadaşın dediği gibi sadece 2000 de olmadı.

Şampiyon Kulüpler Kupası 2 Çeyrek Finali
    Şampiyon Kulüpler Kupası 1 Yarı Finali
    Şampiyonlar Ligi'nde 2 defa 2. tur
    Şampiyonlar Ligi 1 Çeyrek Finali
    1 UEFA Kupası
    1 Süper Kupası

Ayrıca,Barcelona,Milan,Real Madrid,Manchaster United zaferleri

Unutmaki eğer Zaragoza bizden büyükse bizde sizden büyüğüz.

Formül;
    Zaragoza 2 UEFA Kupası,Galatasaray 1 UEFA Kupası yani Zaragoza>Galatasaray
    Galatasaray 1 UEFA Kupası,Fenerbahçe yok yani Galatasaray>Fenerbahçe

Hala nasıl rahatlıkla tartışıyorsunuz anlamıyorum

• Öncelikle şunu açıklıyım. Çok sevdiğim bir söz var. Ya en iyisini yapacaksın ya da hiç yapmayacaksın. Şimdi ben bu arkadaşın söylediklerine ne kadar smiley koysam azdır. Onun için hiç koymayacağım.

quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

1 UEFA Kupası
    1 Süper Kupası

Şimdi Şampiyonlar Ligi'nde 2 defa 2. tur çeyrek finaller vs vs . bunlar avrupayı dize getirmek mi oluyor . Ayrıca bilmiyorsan dize getirmenin ne anlama geldiğini. Bkz. Dize Getirmek

quote:

Formül;

Bu nasıl mantıktır! Bu nasıl düşüncedir anlamayamadım.

şimdi pendik fenerbahçeyi yendi. tarihte de fenerbahçe galatasarayı daha çok yendi. o zaman pendik>fb>gs

diye sıralama mı yapacaksın.

• Bu zihniyet hatırlarsınız belki Ronaldinyo'yu getirmişti....

Orjinalden alıntı: utku84

''F.Bahçe'ye gitmek isterdim''

Dünya futbolunun efsane ismi Diego Armando Maradona, teklif gelmesi halinde F.Bahçe�ye gelebileceğini söyledi. Maradona, �F.Bahçe�ye gitmek isterdim. Ben, yıllardır futbolda öğrendiğim ve yaptığım şeyleri, Türk futboluna sevgi ile kalbimle vermek istiyorum. Bu kadar zamandır öğrendiğim ve bildiklerimi, başkalarına öğretip faydalı olmak istiyorum. Ortega�nın mevzusunu çok iyi biliyorum. Ortega, Türkiye�de değil Avrupa�da bile olmak istemiyordu.Ortega, İtalya futbolu ile Türkiye futbolunun ayrımını yapamadı. Bir yanılgıya düştü. Ortega�yı geri döndüren odur� şeklinde konuştu.

Kaynak: Türkiye

buda Darko dan;

Real Sociedad'ın yıldızı Darko Kovaçeviç CNN Türk'te çıkan röportajında

"Maça Fenerbahçe - Galatasaray maçı gözüyle bakarak çıkacağım. İtiraf etmeliyim ki Fenerbahçe takımında bir gün oynayıp Galatasaray'a gol atmayı isterdim. Çünkü Yugoslavya'da Fenerbahçe bir kültürdür ve çok sevilir. Umarım bir gün bu gerçekleşir. Galatasaray maçında da umarım gol atarım" şeklinde konuştu.

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın

• Kovaçeviç'in Nihat'tan dolayı bir BJK sempatisi olduğu biliniyor. Ayrıca Maradona'nın Fenerbahçe'nin başına gelmesi FB için iyi değil kötü olur. Teknik Direktörlük becerisi olmayan bir insandan fazla birşey beklenmemesi gerek. Yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi FB yerine BJK veya GS için sorsalardı o takılara da gelirim derdi. İşsiz bir adamdan söz ediyoruz. Ayrıca Türk Basınına güvenmemenizi tavsiye ederim. Forumda daha önce verildi mi bilmiyorum ama buyrun size örnek:

http://img209.imageshack.us/img209/338/gerek7dr.jpg

http://img92.imageshack.us/img92/6391/yalan2sz7xb.jpg

• Yok Zeman

"Maça Fenerbahçe - Galatasaray maçı gözüyle bakarak çıkacağım. İtiraf etmeliyim ki Fenerbahçe takımında bir gün oynayıp Galatasaray'a gol atmayı isterdim. Çünkü Yugoslavya'da Fenerbahçe bir kültürdür ve çok sevilir. Umarım bir gün bu gerçekleşir. Galatasaray maçında da umarım gol atarım" şeklinde konuştu.

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın
  • bu alemin tek kralı var o da GALATASARAY o kadar haa bide kovacevic atsa atsa korkusundan kendi kalesine atar o golü çünkü GALATASARAY dan korkulur

Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir
  • bu arada maradona fener'de degil türkiye de calışmak istedigini söyledi uydurmayın böyle şeylerrrrrrrrrrr

Orjinalden alıntı: troy mcclure

Kokainmandan sonra esrarkeş....Camiaya yakışır..

• quote:

Orjinalden alıntı: chiller

quote:

Orjinalden alıntı: utku84

''F.Bahçe'ye gitmek isterdim''

Dünya futbolunun efsane ismi Diego Armando Maradona, teklif gelmesi halinde F.Bahçe�ye gelebileceğini söyledi. Maradona, �F.Bahçe�ye gitmek isterdim. Ben, yıllardır futbolda öğrendiğim ve yaptığım şeyleri, Türk futboluna sevgi ile kalbimle vermek istiyorum. Bu kadar zamandır öğrendiğim ve bildiklerimi, başkalarına öğretip faydalı olmak istiyorum. Ortega�nın mevzusunu çok iyi biliyorum. Ortega, Türkiye�de değil Avrupa�da bile olmak istemiyordu.Ortega, İtalya futbolu ile Türkiye futbolunun ayrımını yapamadı. Bir yanılgıya düştü. Ortega�yı geri döndüren odur� şeklinde konuştu.

Kaynak: Türkiye

buda Darko dan;

• kafan karışmasın kardeş...

maradona neyiyle ünlendi ''eliyle''...

el eli çekiyo demekki.....
    quote:

Ya ben anlamadım... Niye bu adam geçen sene ben GS ye gelmek istiyoru mdemedi...

Hani GS dünyanın en çok tanınan mükemmel harika takımlarından biriydi...

ALlah ALlah Fenerbahçe hani hiç tanınmıyordu nası biliyor bu kadar çok şey Fenerbahçe hakkında ??

Allah Allah kafam karıştı...

edit:münakaşa olsun diye yazmadım...latife sadece kimsa ortamı germesin

BU ÜLKEYİ YOBAZLARA BIRAKMAYIZ ,,ATA'M....

• quote:

quote:

ŞL de çeyrek final...

Kupayı aldıktan sonra Avrupanın her hangi bir yerinden bir gazete alsan başlık bu şekildeydi.'GALATASARAY AVRUPAYI DİZE GETİRDİ'

1 UEFA Kupası
    1 Süper Kupası

Ayrıca,Barcelona,Milan,Real Madrid,Manchaster United zaferleri

Formül;

cemo naptın baba ya

Bölede kapak takılır mı?

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"

• bu doğru olabilirde ama anlaşma sağlanamaz bence fiyattan dolayı

Öncelikle şunu açıklıyım. Çok sevdiğim bir söz var. Ya en iyisini yapacaksın ya da hiç yapmayacaksın. Şimdi ben bu arkadaşın söylediklerine ne kadar smiley koysam azdır. Onun için hiç koymayacağım.

Valla benimde çok sevdiğim bi söz var;Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi buBaşka bir Türk takımı daha iyisini yapmışmıki daha iyisi olsun?Bunlar olmasa Türk futbolu ne haldeydi tahmin edebilirmisin?

quote:

Şimdi Şampiyonlar Ligi'nde 2 defa 2. tur çeyrek finaller vs vs . bunlar avrupayı dize getirmek mi oluyor . Ayrıca bilmiyorsan dize getirmenin ne anlama geldiğini. Bkz. Dize Getirmek

Ben hepsini dize getirmek anlamında söylemedim.Avrupadaki başarılarımız bunlar.Ama dediğim gibi UEFA Kupasını aldıktan sonra Avrupanın istediğin şehrinde bir gazete alıp baksanız böyle yazdığını görürsünüz

quote:

Bu nasıl mantıktır! Bu nasıl düşüncedir anlamayamadım.

şimdi pendik fenerbahçeyi yendi. tarihte de fenerbahçe galatasarayı daha çok yendi. o zaman pendik>fb>gs

diye sıralama mı yapacaksın.

İşte buna çok güldüm.Sen sadece benim yazdığım mesajlarımı okuyorsun?Benim cevap verdiğim arkadaş ne demiş? ''Zaragozada sizden büyük'' Bunu neden demiş?Zaragoza'nın bizden daha fazla kupası olduğu için.Bende demişimki;Senin mantıkla gidersek bizde sizden büyüğüz.

@Erwin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.