Şimdi Ara

Maraad hakkında SPOILER İÇERİR DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maraad ölüyor kızı koruyor tamam orgrimde ölüyor durotan ölmüyor durotan nasıl ölmüyor ?

• adını bilmediğim dranei kız ile ordan kaçıyorlar , yalnız orgrimin ölmesi fena koydu bana
    FOR THE DOOMHAMMER!!!!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    merak ettiğim o zaten kızı Maraad koruyor Maraad ölüyor sonra orgrim de ölüyor durotan hayatta nasıl oluyor ? orgrim öldü durotanın da ölmesi lazım yan yana savaşıyorlar ha dersen ki lore devam etmesi için öyle o zaman mantık aramam
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre510

merak ettiğim o zaten kızı Maraad koruyor Maraad ölüyor sonra orgrim de ölüyor durotan hayatta nasıl oluyor ? orgrim öldü durotanın da ölmesi lazım yan yana savaşıyorlar ha dersen ki lore devam etmesi için öyle o zaman mantık aramam

O dranei kız heal basıyor durotana , yoksa blackhand durotanıda öldürecekti.
    Ayrıca Warcraft'ın lore'unda Garona'nın ve oğlunun doğumu dışında mantıksız bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinewood -- 16 Kasım 2014; 7:59:46 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • O draenei kız dediğinizin bir adı var: Yrel, ilerde değerini anlayacaksınız ama çok geç olacak, çok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrathion

O draenei kız dediğinizin bir adı var: Yrel, ilerde değerini anlayacaksınız ama çok geç olacak, çok...

Ne oldu , odamı ölüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Blackhand Yreli boğazından kapmadan önce Yrel Durotan'a heal basıyor ve Durotan ayağa kalkıyor. Ardından ikisini de Khadgar gemiden alıyor.

Alakasız dipnot: Khadgar 60 kiloysa 59 u t..k yemin ediyorum ben böyle bir adam görmedim arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

Blackhand Yreli boğazından kapmadan önce Yrel Durotan'a heal basıyor ve Durotan ayağa kalkıyor. Ardından ikisini de Khadgar gemiden alıyor.

Alakasız dipnot: Khadgar 60 kiloysa 59 u t..k yemin ediyorum ben böyle bir adam görmedim arkadaş.

Valla ally tarafında sevdiğim nadir elemanlardan , boşuna Sons of lothar dememişler adama

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

Blackhand Yreli boğazından kapmadan önce Yrel Durotan'a heal basıyor ve Durotan ayağa kalkıyor. Ardından ikisini de Khadgar gemiden alıyor.

Valla ally tarafında sevdiğim nadir elemanlardan , boşuna Sons of lothar dememişler adama

Böyle adamlar ya Horde tarafında ya da Neutral.. Bu expansionda da Orc ve Horde kusarız artık diye düşünüyordum ki reisi oyuna entegre etmişler çok da güzel etmişler helal olsun Blizzarda. Khadgarın olduğu her cinematicten epiclik damlıyor.

• quote:

quote:

quote:

Böyle adamlar ya Horde tarafında ya da Neutral.. Bu expansionda da Orc ve Horde kusarız artık diye düşünüyordum ki reisi oyuna entegre etmişler çok da güzel etmişler helal olsun Blizzarda. Khadgarın olduğu her cinematicten epiclik damlıyor.

Aynen khadgar abimiz cool'luğunu göstermiş , Ancak ben hala WotLK cinematiklerinden Wrathgate gibi ultra epic bir cinematik bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Khadgar ram reis ya medivhin varisindende bu beklenir. Bide jannaya bak ortalarda gozukmuyor havasi sondu.

Bu arada o gorevde anlamadigim sey thrall neden orgrimi kurtarmadi goreve baslarken yanimizdaydi diye hatirliyorum fakat blackhand savasinda hic gorunmedi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen khadgar abimiz cool'luğunu göstermiş , Ancak ben hala WotLK cinematiklerinden Wrathgate gibi ultra epic bir cinematik bekliyorum

Khadgar adamım ya... Medivh'in son çırağı, hakkını veriyor...

• ogrimi patlamadan önce blackhand öldürüyor senaryoda tam sen o gemiye zıpladığında atarlanıyor blackhand. ve maraadla durotan'ı mı kıyasladın sen? :D
  • herkes orgrim öldü diye hallenmiş yahu banane orgrimden zaten alternatif evrenin orgrim'i idi

olan bizim maraad'a oldu lan nasıl ölür, ally de sevdiğim nadir karakterlerdendi ya çok sağlam küfrettim cinematic sırasında banane kardeşim in the light we are one ise yrel ölseydi zerre umrumda olmazdı

maraad kendine ataydı ya hand of protection'u hemde o kızda paladin çıktı o kendi bubble'ını kullanamıyormu kardeşim vallahi sinirlendim

velen'e de sövdüm bayağı gitti kafasındaki zımbırtıyı yrel'e verdi yav maraad ne güne duruyor ne güzel olurdu ya dranei'lerin lideri olaydı

bide gitti maraad'ın hammerı da aldı elinde gezdiriyor

olmadı bu blizzard olmadı bu !!
  • arkadaşlar bir şey soracağım frostfire ridge'de görev yapmadım ben orda hangi kankiler vardı? Sinematik falan muhabbeti var mıydı orda da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apakk

arkadaşlar bir şey soracağım frostfire ridge'de görev yapmadım ben orda hangi kankiler vardı? Sinematik falan muhabbeti var mıydı orda da?

Duraton un kardeşinin kahramanlık sinematiği vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

quote:

arkadaşlar bir şey soracağım frostfire ridge'de görev yapmadım ben orda hangi kankiler vardı? Sinematik falan muhabbeti var mıydı orda da?

Durotanın kardesi lords of war'daki eleman değilmi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoKOmolitan

quote:

Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut

quote:

Durotanın kardesi lords of war'daki eleman değilmi ?

O kadar lore a hakim değilim :)
  • u have to MakeMyFireOut U kullanıcısına yanıt
    durotan'ın kardeşi orgrim miydi? Ayrıca durotan talador'da da vardı blackhand'ü dövdüler Yrel ile sonrasında mı oldu acaba o
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.