Şimdi Ara

Maphack olayı gerçek olabilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mgssnake

Senin şahsi görüşün olabilir.Denenmiş mi ki imkansız olsun.FPS de imkansız dediler Halo çıktı imkanlı oldu,RTS dediler imkansız dediler C&C,RA çıktı imkanlı oldu.

Oynanır tabi oynanmaz olur mu.
    Durum : Zerg iken 3. exp den drone çıkarılacak
    Game pad ile : 3. exp in üzerine gelinir. Sonra larva seçilir ordan drone seçilir.
    PC ile : 3sd

Durum. Önce Mutaliskler ile rakip işçileri öldürüp karşı tarafın anti air üniteleri gelince geri kaçıp ön kapıdan baneling+zergling saldırısı yapmak. Karşı tarafın anti air üniteleri öne yönlenince mutaliskleri tekrar işçilerin üzerine yollamak. Aynı anda baselerden tekrar ünite üretmek
    Gamepad ile : Nasıl yapılacağını hayal bile edemiyorum.
    PC ile: Yapılması son derece kolay

Şu anki hızı ile oynamak için klavye+mause şart. Game pad ile oynamak oyunu son derece yavaşlatır. Oyun starcraft olmaktan çıkar başka hale dönüşür.

• Ben imkansız dediğin için söyledim.Tabiki klavye mause un verdiği performansı alamazsın.Farklı türdeki oyunları hangi platformda daha rahat oynanabiliyorsa bende onu tercih ederim.TPS oyunlarıda konsolda daha performanslı oynuyorum örneğin.FPS yi de başta yadırgadım gamepad ile oynamayı ama şimdi hiçbir problem yaşamıyorum.RTS ler de daha fazla detay olduğu için performanslı bulmuyorum ama bu değildirki oynanmıyor.Oynanmıyor ama imkansız olduğu için değil zor olduğu için.
  • starcraft 2 nin böyle bir olayın olmasina izin verebilecegine ihtimal vermezdim

ama bence en kısa zamanda bu işi çözecektir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.