Şimdi Ara

Manu - City maçı (Herkes yorumunu paylaşsın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• United banko alır diyorum ben. Eğer sürpriz kupon yapmayı düşünseydim de 0'dan 1 derdim
  • Manchester United geçen sene yüzüne bakmadığımız takım. İbrahimoviç ve pogba takıma çok farklı bir hava kattı ama karşıdaki takımda manchester city. Evinde olduğunu da düşünürsek manchester united'in şansı daha yüksek fakat ben kesinlikle beraberliğide koyarak oynarım bu maçı yani çifte şans.

Yarın için misli kupon yapmadım 3 kupon yaptım öylesine 2 kuponda manchester united var. Birinde 1.40 orandan çifte şans diğerinde 1.23 orandan ilk 10 dk beraberlik oynadım.
  • Süprizde MS X bankoda 1X başka bişe oynanmaz
  • Ben 2 haftadır manchester united maçlarını izliyorum takım kötü oynuyor kazandıklarına aldanmayın sakın geçen hafta gol son dakikalarda geldi öyle kazandılar.özellikle pogba beklenen performansın çok altında city nasıl oynuyor bilmiyorum bu sene maçını izlemedim eğer iyi oynuyorsa city'e verilebilir ama bana göre bu maç çok kişiyi yakar bulaşmamak en iyisi ben maçın berbere biteceğini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürpriz niyetine maç sonucu '0' . Başkada bir şey oynanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Ben 2 haftadır manchester united maçlarını izliyorum takım kötü oynuyor kazandıklarına aldanmayın sakın geçen hafta gol son dakikalarda geldi öyle kazandılar.özellikle pogba beklenen performansın çok altında city nasıl oynuyor bilmiyorum bu sene maçını izlemedim eğer iyi oynuyorsa city'e verilebilir ama bana göre bu maç çok kişiyi yakar bulaşmamak en iyisi ben maçın berbere biteceğini düşünüyorum

Manu kötü oynuyorsa patladım ya 0 yada 2 biter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • h0 veya 0 daha karar veremedim

• Manchester United rahat alacak gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NerdenBulamHorozu -- 10 Eylül 2016; 12:35:37 >
  • bence city alacak gibi
  • dediğimiz gibi oluyor unitedin bir maçını izledim iyi oynamıyorlardı,city de bildiğin kalite adamlar takır takır oynuyor pep ve mou farkı
  • Pep Mourinho farkı demissinde Mounun takımı Pep Guardiolaya göre hep düşük oldu Real Madrid Barcelona olsun adamda Ronaldo var Pepte Messi var Pepte Bayern kadrosuyla oynarken Mou Willianla forvette Remy ile oynamaya çalışıyordu

• kg var oynamıştım, geldi. şüphem de yoktu zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.