Şimdi Ara

Mantıklı olan SE mi yoksa 6 mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz sonra telefon almaya çıkacağım.Son kez sizlere sorayım dedim.İkisine de %50 %50 uzağım.Mağazaya girdiğimde anlık bir karar ile birini seçeceğim.Mantıklı olan hangisidir ?

• Herkesin mantığı farklı bir şekilde işler bu soruda.Büyük ekran mı?2 GB Ram'le daha uzun ve stabil kullanım mı?
    SE'nin 6S'den farkı kamerası ve ekran büyüklüğü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence SE

işlemci, ram = akıcılık, performans

Ekran boyutu değil işlevi önemli. :) @Silenforce @PantheraPardus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolaly -- 1 Ağustos 2016; 20:48:01 >
  • coolaly kullanıcısına yanıt
    Aynısından bahsettim zaten

• >>> B E N C E <<<< dedim zaten.

Ayrıca "6S" den bahsetmediğimizi zannediyorum.

O zaman her türlü "SE" ye göre "Bence" 6S derdim. Ekran(+), kamera(+), işlemci(aynı), ram(aynı), 3d touch(+) , ... (+)

@Silenforce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolaly -- 1 Ağustos 2016; 21:43:38 >
  • coolaly kullanıcısına yanıt
    Benden de bahsetmişsiniz mesajda o yüzden yazdım.

• SE tabiki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3008 1.2 Sizce Mantıklı mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SE , 6s'in 4'' olan versiyonu tabiki de SE
  • Se

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SE aldım arkadaşlar herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

SE aldım arkadaşlar herkese teşekkürler.

dostum açtığın konu birebir aklımı kurcalayan şey SE den memnun musun acaba
  • İnternetten sipariş verdim hocam daha uygun olduğu için.Şuan kargoda.Yarın gelince görüşlerimi yazarım.Uzun süreli performans kaybı yaşamak istemediğim için SE tercih ettim.Muhtemelen bundan sonraki telefonum 8 yada 8s olur.

• quote:

İnternetten sipariş verdim hocam daha uygun olduğu için.Şuan kargoda.Yarın gelince görüşlerimi yazarım.Uzun süreli performans kaybı yaşamak istemediğim için SE tercih ettim.Muhtemelen bundan sonraki telefonum 8 yada 8s olur.

tamam hocam yorumlarını bekliyorum mutlaka hayırlı olsun :)
  • Telefon geldi.2-3 saat kullandım.Yazılım olarak üst düzey bir cihaz.Yalnız ben yapamadım.Rahat bir insan olduğum için ios yazılımı bana göre değilmiş onu anladım.Bir de 3 yıla yakın 5.2 inç ekran kullanınca telefona alışamadım.Bilmiyorum belki ön yargılı yaklaşıyorum ama beceremedim.Satıp androide en az 5.2 inç ekranla geri dönmeyi düşünüyorum.Yalnız telefon kullanmasını bilene çok güzel.En az 4 yıl götürür.
  • quote:

Telefon geldi.2-3 saat kullandım.Yazılım olarak üst düzey bir cihaz.Yalnız ben yapamadım.Rahat bir insan olduğum için ios yazılımı bana göre değilmiş onu anladım.Bir de 3 yıla yakın 5.2 inç ekran kullanınca telefona alışamadım.Bilmiyorum belki ön yargılı yaklaşıyorum ama beceremedim.Satıp androide en az 5.2 inç ekranla geri dönmeyi düşünüyorum.Yalnız telefon kullanmasını bilene çok güzel.En az 4 yıl götürür.

kullanmayı becerebilen derken hocam neyi kastettin acaba ios ta ne gibi bi sıkıntı yaşadın acaba
  • Androidden farklı bir boyut ios.Mesela en basitinden müzik atmak için bile uğraştırıyor.Android kullanırken telefondan gir internete indir oldu bitti.Ama bunda olmuyor maalesef.
  • quote:

Androidden farklı bir boyut ios.Mesela en basitinden müzik atmak için bile uğraştırıyor.Android kullanırken telefondan gir internete indir oldu bitti.Ama bunda olmuyor maalesef.

onlar benim için sıkıntı değil pek genel olarak performansı nasıl bi de siz hangi rengini aldınız
  • Performans gerçekten çok iyi.Telefonun hiç bir kusuru yok ekran dışında.Stabilite üst düzey.Uzay grisi aldım gri renk hoşuma gittiği için.Alacaksan tavsiye ederim.Tabiiki küçük ekran seviyosan.

• quote:

Performans gerçekten çok iyi.Telefonun hiç bir kusuru yok ekran dışında.Stabilite üst düzey.Uzay grisi aldım gri renk hoşuma gittiği için.Alacaksan tavsiye ederim.Tabiiki küçük ekran seviyosan.

donanım olarak bakınca SE ekrandır boyuttur o açıdan bakınca İphone 6 kararsız kaldım :)
  • bende 2000-2500 civari bisey ariyorum ama ekran boyutu onemli sirf o yuzden SE yi eledim kararsizim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.