Şimdi Ara

Mantıklı düşünemiyorum artık (ders,üni vs)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu sene İtü'yü kazandım.Mühendislikle alakalı havuz dersleri alıyoruz.Zannediyorum ki uzun süredir ygs lys derken düşünmekten aciz kalmışız :) test sistemi vs.. Çoğu derste bir şeyleri kavrarken güçlük çekiyorum.Bakış açımı genişletebilecek , düşünme gücümü arttıracak önerileriniz var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Uzun soluklu dusundurucu kitap oku hocam stephan hawking sana iyi gelebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meogk

Merhabalar,
    Bu sene İtü'yü kazandım.Mühendislikle alakalı havuz dersleri alıyoruz.Zannediyorum ki uzun süredir ygs lys derken düşünmekten aciz kalmışız :) test sistemi vs.. Çoğu derste bir şeyleri kavrarken güçlük çekiyorum.Bakış açımı genişletebilecek , düşünme gücümü arttıracak önerileriniz var mıdır?

test çöz nasılsa başarı test çözmekle kazanılmıyor mu? peki neden görüş açısı test çözmekle kazanılmıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: winneras

quote:

Orijinalden alıntı: meogk

Merhabalar,

test çöz nasılsa başarı test çözmekle kazanılmıyor mu? peki neden görüş açısı test çözmekle kazanılmıyor?

Testle başarıya giden yolda çok ufak bir adım atıyoruz galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.