Şimdi Ara

Mantar sorusuna selin hocadan cevap (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
9.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

(İptal olmasını bende istemiyorum)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dgd1

Şıkları eleyerek çok rahat yapılabilecek bir soruydu ama siz yanlış yaptınız diye iptal olsun bence de çok mantıklı
    Hocam ne boş açıklama yapmışsın helal valla. Belki de açtım son gün 12 kitabı okudum böyle bir anlam çıkarttım nereden bilebilirsiniz ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstisna ile yoğurt yapımını mantarlara yıkıyorsunuz.Kazanımlar, 9.sınıf kitabı , tüm bilimsel kaynaklar bakteriler yapar yoğurdu diyor. Siz acaba 2000 kişinin önüne dalavereyle nasıl geçeriz diye gitmiş 12. sınıf kitabından açık olmayan bir metinden kıytırık bir kısmı cımbızla çekerek kendine delil üretiyorsun.O zaman benim de bulduğum bir kaynağa göre sinapslar arasında bir boşluk yokmuş, sinirler birbirine temas ediyormuş o kimyasal iletim hikayeymiş ne yapacağız bunu.1 delil ile 40 alimi yendim de 40 delil ile 1 cahili yenemedim.

Orijinalden alıntı: GeneralSkywalker

İstisna ile yoğurt yapımını mantarlara yıkıyorsunuz.Kazanımlar, 9.sınıf kitabı , tüm bilimsel kaynaklar bakteriler yapar yoğurdu diyor. Siz acaba 2000 kişinin önüne dalavereyle nasıl geçeriz diye gitmiş 12. sınıf kitabından açık olmayan bir metinden kıytırık bir kısmı cımbızla çekerek kendine delil üretiyorsun.O zaman benim de bulduğum bir kaynağa göre sinapslar arasında bir boşluk yokmuş, sinirler birbirine temas ediyormuş o kimyasal iletim hikayeymiş ne yapacağız bunu.1 delil ile 40 alimi yendim de 40 delil ile 1 cahili yenemedim.
    emre hiç mi vicdanın sızlamıyor burada millete neler diyorsun o sorunun hatalı olduğunu ikimizde biliyoruz herkes biliyor bunu neden uzatıyorsunuz
    Kardeş kazanımlar diyoruz 9.sınıf ders kitabı diyoruz anlamamakta sen ısrar ediyorsun. Müfredatta böyle bilgi yok. Hadi müfredattan geçtik dışarıda dahi böyle bir bilgi yok neyin kafasındasınız?Uzatan sensin miraderim her başlıkta her şeye iptal diyorsunuz. Hakkı yenen benim burada benim niye vicdanım sızlıyor?
    Neyse bi ara gel de bir torbadan geri atılmamak üzere sırayla bilye çekeriz beraber... Hem belki Azerbaycan 13 puanı size verir, kurada felan adınız çıkar, dünyaya meteor felan düşerse belki topladığınız puanlarla ODTÜ tıpa yerleşirsiniz.

Orijinalden alıntı: Hdhdjdjdbdbd

Kendini inandırmaya devam et. En güncel müfredat bu dah 1 2 sene önce 1.oturumda bitki biyolojisi protein sentezi ve sistemler sorudular. Millet itiraz edince ösym de meb kitabını gösterdi mebde var diye. Ösym MEBİ önemser.
    biz niye bunlara laf anlatıyoruz ki iptal ettirelim bitsin

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.