Şimdi Ara

Mansur Yavaş'ın Vaatleri: Öğrenci Evlerine İndirimli Su, Metro Hattı, Bisiklet Yolu, Kütüphane (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zeybekçinin vaatlerini dinleyen oldu mu? Endüstri 4.0. Gazi Mustafa Kemal. Tren yolları. Medeniyet. Özgür düşünce ortamı. Nereden bahsediyorlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Milleti değil de Müslüman Ümmeti. CB.Erdoğan Türk Milleti diyemiyor. Türk Milleti diyemiyen bir CB'na oy verenler Türk Milletin'den değildir bana göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 12 Ocak 2019; 16:19:30 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.Faustus

    Türk Milleti değil de Müslüman Ümmeti. CB.Erdoğan Türk Milleti diyemiyor. Türk Milleti diyemiyen bir CB'na oy verenler Türk Milletin'den değildir bana göre.
    Müslüman ümmetide değil, severler öyle müslümanı, zina durumu avrupadan beter, hak yeme avrupadan beter, dolandırıcılıkta sahtecilikte dünyada bizi gecen anca brezilya ve meksika vardır.



    Müslüman mı şimdi bu millet?



    Bu millet Türk olmadığı gibi müslümanda değil, Allah’ın ne kadar yasağı varsa yapan emirlerini yapmayan bir topluluk.



    Pompei kavminden halli bir topluluk işte.



    Ana sorsan herkes dini bütün ahlak abidesi bir topluluk.



    YERSEN

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allahını seven şu Ankaraya düzgün metro hattı yapsın. Yıl olmuş 2019 hala bi yere gitmek için önce Kızılaya gidiyoruz !!!
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    2014 seçimlerinde gittik görüştük ekibiyle merak etme, altı boş vaatler seçilirsek dolduracağız diye kendileri söylemişti, aynı çapsız ekibin akıllı ankara vaatlerini yine görüyoruz taksilere tablet bilmem ne diye, geri kalanı kendileri de yapamayacaklarına kanaat getirmişler anlaşılan yerel seçimde kimse vaat söz vs. üzerinden oy vermez türkiye'de, böyle gelmiş böyle gider

    ha bir kez daha öyle gezi vs. gazıyla tutanak falan kontrol etmeye s..seler gitmem bu salakların partisine de yani, bunlar oy sayımı bitmeden fişeklerle kutlama yaparak müşahitleri genel merkeze çağırırken biz ankara direniş ekibiyle osman gökçek ve salih kapusuz'un sopalı adamları yanında çevik kuvvet baskınına karşı necla kızılbağ'daki oy toplama yerini savunmaya çalışıyorduk

    hey gidi günler ya




  • seçim günü sandığa gelirler sonra birden şimşek çakar bu ah parti çalışıyor yav.
  • Sadecr metroyu genisletse yeter gerisinin anlami yok ankarada ulaşım sikinti 2-3 vasita yapmak akil kari degil tek vasita ile her yere gidilmeli. Trafik cok stres cok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrCleanse

    seçim günü sandığa gelirler sonra birden şimşek çakar bu ah parti çalışıyor yav.
    o zaman metro yapılsa 10 dkda gidecekleri yolu 1.5 saatte kızılay'a gidip gitmeye devam ederler
  • Çokta sürdürülebilir vaatleri yok gibi...
  • Su siyasilerin yalan laflari insani gercekten iyice geriyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankapark yerine atapark komedi.

    İkiside saçma sapan işlerdir.



    Boş vaatler ancak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mansur bey kendine tam güvenmiyor herhalde, yuvarlak konuşuyor. Ben dümdüz yazayım;



    -Ankara 'da su ucuzlayacak, içilebilir su verilecek.

    -Yesil alanlar arttırılacak.

    -58 km Metro yapılacak

    -Ulus meydanı turizme uygun hale getirilecek.



    Gerisi yandaşı üzmeme vaati bunların. Kendine gelip bu 4 konuya odaklansın, yanına mantıklılarını eklesin yoksa ortada kimsenin üzüleceği bir para kalmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Çocukların AVM'lerden, cep telefonlarından kurtulup rahat rahat gezeceği alanlar arttırılacak,


    Şu olayı yapması çok zor. ilk olarak ankara halkı resmen avm lerde yaşıyor. bunun en büyük sebebi iklim koşulları . birde siyasi ve memur kesimin çok çok fazla olması.Ancak ümitliyim kesndisinden hatta kazanacagını düşünüyorum.
  • Ulus Çankırı caddesindeki o iğrenç pavyinlari iğrenç insanları kaldırıp ulusu insanların sevgilisini eşini çoluğunu cocugunu goturebilecegi güzel bir yer yapsın yeter (Ankaradaki tek tarihi yapı ila şehir yaşamının birleştiği nokta Ulus cunku cok buyuk potansiyeli var Ulusun)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cezbedici bir vaat bulamadım diğer partilerdede olacağını sanmam çünkü ankarayı takan yok bir istanbul değilki her yıl 3-4 tane yeni metro projesi yapılsın
  • Bunların projeleri hazır parayı nereden bulacaksın bunu soyle. Sanki tarlaya metro yapıyor 5 yılda 58 km metro haydaaa.. Yap işlet devretlemei yapacakmıs bu arkadas. Anka park guzel mantıklı projeydi ama yapamadı. İnsanların vakit gecirecegi eglenecegi mekanlar yok ankarada. Bisiklet yolu yapacagı yerler toplumun cok kullandıgı yerler olmalı oto bana bisiklet yolu yapsan ne yazar. Astiden kızılay mamak yapacagım dese anlarım. Otobus sferlerini programlayacakmıs. Bu o zaman belediye hizmeti yapmayacak demektir. Park sorununu nasıl halledecek. Bence ankaranın en buyuk sorunu kızılayı falan sehre yayamamasıdır. Ulus ne bileyim besevler de bir kızılay olmalı belki. Hersey kızılayda donuyor. 1997 de metronun 20 yıl sonra kızılayı kaldıramayacagı ve cozum arayızları konusunda calısanlar vardı metroda. Bunlar daha karmasık problemler. Gerçekçi projler sunulmalı bos vaat verilmemeli bence. Her verdiğin vaadin kaynagnı acıklamalısınki insanlar inansın.
  • İşkur daki teyzenin söylediği gibi okuyup üflüyorlar yine ak parti ye oy veriyoruz. Durum ne kadar kötü olursa olsun yine ak parti kazanacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Eski bir devlet yetkilisi, milletvekilinden üstün biri , bir ilçedeki oy sayma yerine gitti kimseyi sokmadılar . Bu sene seçmen taşıyorlar garantideki yerlerden sıkıntılı yerlere .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oshinankara kullanıcısına yanıt
    Anka parka giden 2 milyar TL için kaynak nerden bulunduysa ordan bulacaktır zannediyorum , sanırım ankaparkın kaynağını da sorup öğrenmişsinizdir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.