Şimdi Ara

Manor sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar low ratede oynayanlar için önemli bir şey manor sistem sanırım ama ben hala çözemedim neye göre ayarlanıyor bu 5eedleri bide 5eedeler ne işe yarıyo. 5eedleri moblara atıyo spoil gibi ama sweep olayını nasıl yapıcaz.Manor NPCsinde listeye bakınca material adları çıkıyor bunu gmler mi ayarlıyo nereden ayarlanıyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilerranger -- 30 Ağustos 2010; 20:12:11 >



  • Farklı olma çabası içindemisin , tarzın mı bu? 5eed'de neymiş? Türkçeyi yeterince katletmişsindir sen , ingilizceye mi geçtin xD Adam akıllı ' Seed ' yazsana arkadaşım..
  • bildiğim kadarıyla anlatayım eksikleri ve yanlışları bilenler düzeltirse bende öğrenmiş olurum.

    öncelikle manor ile seed'leri satıyorsun ve coda'yı da alıyorsun. Yani oyuncular senden seed alıyor ve karşılığında coda satarak para kazanıyorlar.

    Seedi coda yapmak için harvaster denen bi orak gibi birşey var. Manor manager satıyor. Mob ölmeden seede tıklıyorsun sonra harvester ile moba vurup seedi alıyorsun seed bazen büyüyüp coda oluyor.

    Neyse daha sonra kaledeki blacksmith e gidiyorsun, her kalede farklı olmak ile birlikte codex vs. alabiliyorsun ama gel görki...bu eşyalar mature coda istiyor.

    Coda nasıl mature coda oluyor onu bilemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Addic7

    Farklı olma çabası içindemisin , tarzın mı bu? 5eed'de neymiş? Türkçeyi yeterince katletmişsindir sen , ingilizceye mi geçtin xD Adam akıllı ' Seed ' yazsana arkadaşım..


    Seed yazmadı forum ilk yazdığımda ben bilerek yazdıım da millet *** ları görünce anlamayacak diye yazdım bilgin olsun ......

    @guncebektas Sağol ya harvest in ne ise yaradıını örendim seedlerden çıkan zımbırtıdan birsürü asofe çıktı satınca 50 kk para kırdım eyvallah valla :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilerranger -- 31 Ağustos 2010; 7:33:23 >
  • Çok sağol görmemiştim bayadır takip etmiyorum forumu.Bende diyorum o kadar kastım satcam niye bişi çıkmıyo ürün olarak şimdi çaktım =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.