Manner in şuan bi faydası yok bnde 13k war premium yokken ne kutudan nede absyden falan bi b** cıkmıo Gold pre warken deli item cıkıo yane drop rate i premium artırıo 13k manner hiç bişe yaramıo anlıcaın ama inş. günün birinde bi işe yarar
bizde manner ne gezer 48 dim 43 manner vardı 30 dk de 8 abyys çıkardım cypherda ama arkda 1.5 m den fazla var yemin billa nowacı cypherda nickini veremem kusura bakmayın ama wala var
quote:
maner ezik biri partydeken lwl atladıgında yane ezik kastıgında veriyor.ama yeni knightla bu zorlastı.cunku cıv cıv alınmıyo.maner da mesela sen kutu acarken daha ii topic düsmesini saglıyo benim maner mesela 3000 lerde dm partylerınde hep kutuları ben acıyorum ve daha ii item ler düsüyo
bence ÇOK saçma
eğer lvl 1 adamı partiye alıp manner kasmak istiyorsanız o adamı clanınıza alıp clandan parti kurucaksınız.o zaman manner gelir.bilmeyenler için söyledim aramızda elbet bunu bilenler çıkıcaktır.
maner ii olunca daha ii item basabilip kırdırdıgın seylerden daha ii itemler cıktıgı riwayet edilio ama kimse bilmio
ii biz yalan sölüoz bnm lwl im 63 ama tabi 10 lwl adam doğru sölüo ben yalan söledim zaten manner ı çok olanlara hiç bişe çıkmıo silahları hep yanıo
o mannerı eğer bi işe yaramıosa nie koyarlar biras kafanızı çalıştırın gelip burda bilenlere b.k atmayın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme