Şimdi Ara

MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ Tütün Eksperliği (ALTIN DEĞERİNDE BÖLÜM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şaka maka tütün eksperleri fena kazanıyor tütün fabrikalarında. Ama 45 yaşında akciğer kanserinden ölmeyi göze almak lazım. Ben İzmir Torbalı’daki Philip Morris (Marlboro,Parliement,Lark,Muratti,Chesterfield) fabrikasında çalışan bir tütün eksperinin 150k geçik bir maaş aldığını duymuştum. (Her eksper değil o adamın özelinde, adam işinin piri demek ki)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tütün eksperi ne yapıyor ki cugaraları mı deniyor

• Ben mezunum oradan sormak istediğin varsa yardımcı olabilirim özelden yazarsan. Alttaki zeki arkadaşların bilgiye ihtiyacı yok gibi duruyor.

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Bu tütünleri belli oranda karıştırıp en uygununu buluyor sanırım. Farklı yerlerden gelen tütünlerin tadında farklılık olur. Bu da daima mesela Touch’un tadını korumak için hasata göre doğru karışımı buluyor sanırım.

• Bayaa bi komikmiş pleb

• Çok önemli bölüm.. İlaç lobileri bu bölümü koruma altına alır. Kral olursunuz

• Olm t.sak geçiyonuz ama zamanında bu bölümü okuyan adamlar tütün disbritorlüklerinde yönetici oldu hayalinizdeki parayı kazanıyorlar büyük ihtimalle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • o durum biraz farklı düşündüğün gibi değil çok fazla etkileşimde olan etmen var ama içine ne koyarsa koysun touch hissini yaşatacak teknoloji şirketlerde mevcut. Kısaca aynı tarladaki farklı uçlardaki domatesin tadı kokusu bile farklıyken milyonlarca paket sigaranın tadı,kokusu ve aroması aynı olması bu işin reçete ve bileşen kısmında ve teknolojisinde.

• Asd987123 A kullanıcısına yanıt
    Doğru bu arada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.