Şimdi Ara

manipulasyon öğrenmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar manüpülasyon ile karşı tarafı nasıl etkilerim? kaynak var mı ? yapabilen var mı ? nereden öğrenebilirim ?

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce doğru yazmayı öğren manü ney la?
  • Kaynak var mi ?

• rds. 33 dereceden mason iyi bilir bu işleri
  • önce epilasyon öğrenmen gerek
  • Beyler cidden yardimci olabilecek var mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mastürbasyon diye okudum neyini öğrenecek diyorum
  • arkadaşım manipülasyonla etkilemekte ki amaç nedir? giyimin iyi olsun,güzel kok,iyi bir saç ve özgüven tüm problemlerini çözecektir.
    Belli bir süre(hatunlarla konuşmaya başladıktan) sonra öyle birşey olacaksın ki konuşmanla kendini manipüle ededip kendine bağlayacaksın.

Birde İyibir fizik olamlı erkek müzizyen'e benzer çalgısı vücududur.(bu yavaş yavaş olur mesala ben iyi bir fiziğe sahip değilim ama oluyorum.)

edit:Epilasyonda şart camış gibi olma

@
    einsteinwashere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Where Are You -- 14 Ocak 2014; 20:04:52 >
  • du riechst so gut kullanıcısına yanıt
    buyurhttp://tr.wikipedia.org/wiki/Manip%C3%BClasyon
  • Ne alaka ? Ben manipulasyonla kiz etkilicem demedim ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

Ne alaka ? Ben manipulasyonla kiz etkilicem demedim ki.

"...Karşı tarafı nasıl etkilerim...." bu alıntı sana ait.senin cinsiyetini bilemediğim için hedefi kız yaptım ayrıca kızlar mani.kullanamazlar.erkek-erkekeğe manupilasyon olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Where Are You -- 14 Ocak 2014; 22:05:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canreyiz06

quote:

"...Karşı tarafı nasıl etkilerim...." bu alıntı sana ait.senin cinsiyetini bilemediğim için hedefi kız yaptım ayrıca kızlar mani.kullanamazlar.erkek-erkekeğe manupilasyon olmaz.

Ne alaka hocam. Su an sizle konusuyorum. Siz karsi tarafsiniz benim icin. Niye aklina direk kiz geliyor ki. Kimle konusuyorsam o karsi taraftir. Hem manipulasyonda cinsiyet ayrimi oldugunu sanmiyorum.
    Benim kastettigim manupulasyon mesele is gorumesinde kullanmak icin, hocadan not almak icin, mal satmak icin, birsey alirken pazarlik yapmak icin...

• The Mentalist i izledin di mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canreyiz06

quote:

Ne alaka hocam. Su an sizle konusuyorum. Siz karsi tarafsiniz benim icin. Niye aklina direk kiz geliyor ki. Kimle konusuyorsam o karsi taraftir. Hem manipulasyonda cinsiyet ayrimi oldugunu sanmiyorum.
    Benim kastettigim manupulasyon mesele is gorumesinde kullanmak icin, hocadan not almak icin, mal satmak icin, birsey alirken pazarlik yapmak icin...

şöyle anlatayım manupilasyon şöyle olur önce karşıdakinin dikatti dağıtılır ve çok ciddi bir enerji kullanılarak kendini manupile edebilirsin.Karşıda kinin beyninin meşgul edebilmek için sana karşı duyarlı olmamalı(dikkati sende olmamalı.).

Kızlar bunun bir örneğidir.Aklıları 1-2 karış hava gezerler.Sizle Konuşurken komşunun oğlunu düşünürler o yüzden etkilemek kolaydır.

ancak bir erkek karşısındakini çok iyi dinler ve takip eder.yani knkla muhabbet ederken aranızda bir enerji alış-verişi olur devamlı birbirinizle meşgul olursunuz ve mani. burda işe yaramaz.

---------
    Karşıdaki derken kız anladım kusura bakma.sana manupilasyonun mantığını anlattım kendini geliştirmeyle alakalı.

• Jucian kullanıcısına yanıt
    Hayir hic izlemedim ?

• Bende kadinlari manipule etmeye dair ozel bir world dosyasi var. Hayati bir iyilik karsiliginda aldim bunlari bosuna istemeyin vermem

• bir arkadaşımın açtığı konu yardımcı olacaktır

http://forum.donanimhaber.com/m_59077489/tm.htm
  • quote:

Hayir hic izlemedim ?

Bence bir bak o diziye. Ayrintili anlatmasa bile hem karakterler hem de konu guzel. Ayrica adam da manipulaston ustasi. 2 3 bolum izle kendin karar ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

bir arkadaşımın açtığı konu yardımcı olacaktır

http://forum.donanimhaber.com/m_59077489/tm.htm

Okuyacagim
    @Jucian
    İzleyecegim

Tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.