Şimdi Ara

Manhunter (1986)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu son Hannibal Rising isimli filmle,psikopat doktor Hannibal Lecter tekrar yüreklere korku saldı.Benim bildiğim kadarıyla Hannibal üçlemesine esin kaynağı olan Thomas Harris'in romanından sinemaya ilk uyarlanan ve bu üçlemenin sahnelerini de bünyesinde barındıran bir film ManHunter.Hannibal sevenlerin arşivinde bulunması gerekli bence.Kolaylık olsun diye : IMDb'ye git-->
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bu filme biraz bakmıştım.yani baştan sona kadar izlemediğim için film hakkında yorum yapmayacağım.
    bu film evet kitabın ilk film versiyonu.fakat ben ve benim gibi olan çoğunluğun izlediği ilk film kuzuların sessizliği.orada Anthony Hopkins performansına gözümüz o kadar aşina olduki Hannibal rolünde Brain Cox'a alışamadım.film hep itici geldi.15-20 dakika sonra artık filme konsantre olamadığım için kapatmak zorunda kaldım
    tabi bu film kuzuların sessizliği bölümünü anlatmıyor.Red Dragon bölümünü anlatıyor.imdb notuda oldukça iyi.
  • Kesinlikle Anthony Hopkins in oyunculuğu akıllardan silinmeyecek.Benim de Hannibal Lecter'la olan tanışıklığım Kuzuların Sessizliğinden geliyor,bu yüzden ManHunter biraz garip geldi...ama izlerken nadide bir parça gözüyle izledim ve arşivdeki yerine koydum.Ayrıca film 1986' da çekilmiş..dönemine göre gayet başarılı...Benim filmde hoşlanmadığım veya beni hayal kırıklığına uğratan olay,filmde fazla icraate yer verilmemiş olması.Film bu günlerde çekilmiş olsa,"katil kaç ajan tut" filmlerinden farkı kalmayacak ama Hannibal gibi efsanevi üçlemenin ilk filmi olması,bence izlenesi kılmaya yetiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xonta
    tabi bu film kuzuların sessizliği bölümünü anlatmıyor.Red Dragon bölümünü anlatıyor.imdb notuda oldukça iyi.

Evet dediğin gibi film Red Dragon romanından uyarlanmış..son bölüm anlatılıyor.Ama üçlemenin diğer bölümlerinden de sahneler var.Misalen ajan Starling'in Lecter'la olan hücre diyalogları...
    Filmde ilginçtir Hannibal'ın soyadı Lektor diye geçiyor.. onu da belirtmeden geçemeyeceğim
  • ANTONY HOPKİNS'İN MÜKEMMEL OYUNCULUĞU OLMASA BU SERİ BİR İŞE YARAMAZDI.HANİBAL RİSİNG'İ İZLEDİM HİÇ BEĞENMEDİM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.