Şimdi Ara

ManguBitig.com - Jeopolitik, Türk Dünyası ve dahası - Bilgi Paylaşım Platformu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    Aslında epeyce uzun bir süredir düşündüğümüz projeyi geçtiğimiz ay hayata geçirdik; ManguBitig.com. Türkçe literatürde eksik olan ancak son derece gerekli olan bilgileri yabancı kaynaklardan veya dağınık kaynaklardan derleyerek sunmakta olan ve öğrenciler tarafından açılmış olan bir platform.

    Jeopolitik, Türk Dünyası, Tarih, Doğa, Edebiyat, Ekonomi gibi konularda Türkçe bilgi arşivi oluşturmak için çalışmalar yapmaktayız. Bildiğiniz üzere, başta Amerika olmak üzere gelişmiş ülkelerde Think Tank kuruluşları ilk olarak hedef ülkelerin yerel dillerindeki bilgilerin ve haberlerin çevirisini yapıyor. Var olan bilgileri derleyip toplayarak karar vericilerin önüne sunulabilir bir hale getiriyor. Aynı zamanda özel şirketler için de ücret karşılığında özel raporlar hazırlayarak hizmet vermekteler.

    Mangu sonsuz, Bitig bilgi/yazı/kitap gibi anlamlara gelmektedir. Mangubitig.com yediden yetmişe herkese, gündelik haberlerden ziyade uzun yıllar kullanılacak bilgiler sunmak üzere kurulmuştur.

    Site: https://mangubitig.com

    Çok yakın bir zamanda site içerisinde iş dünyasına yönelik bilgi ve grafik paylaşımında bulunan sayfaları oluşturarak, daha önce sunulmayan hizmetleri sunmayı ve daha büyük kitlelere ulaşmayı hedeflemekteyiz.

    Takip edebileceğiniz sosyal medya hesaplarımız:

    •ManguBitig Facebook Sayfası:https://facebook.com/ManguBitig
    •ManguBitig Twitter Sayfası:https://twitter.com/ManguBitig

    ManguBitig.com - Jeopolitik, Türk Dünyası ve dahası - Bilgi Paylaşım Platformu







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.