merhaba ben mandrake 9.1 i sorunsuz şekilde kurdum donanım ayarlarıda oldu ama açılınca ms dos kipi gibi bir ekranda açılıyo.kullanıcı adımı soruyo giriyorum okadar.hep o kip ekranında.Başta grafik ekranı görünüyo(mavi)sonra gidip geliyo sonra bu kip ekranına dönüyo.acaba grafik moduna nasıl geçerim.Birde update yaparak en son versiyona yükselebilirmi 2007 falan
Not :(Yüklerken grafik ekranında yüklüyo)
Ctrl+Alt+(+) yada Ctrl+Alt+(-) kombinasyonları ile çözünürlüğü değiştirmeyi deneyebilirsin.
startx yazıp enterla.eğer grafik ekran çıkmazsa bile hatayı yazan ekran gelir.update yapamazsın,zaten mantıksız olur.
" startx "denicem
"startx" komutunu denedim.Grafik kranın GİDİTO 4-5 SANİYE DURUYO sonra kipe dönüp hata raporunu veriyo.
işte sorunun çözümü o hata raporunda gizli.onu buraya yazabilirsen yardımcı olmaya çalışırız.(ama yinede güncel bir dağıtım kursan diyorum?)
teşekürlel hata raporunu yazcam yada ubuntu ısmarladım onu beklerim :)
module loader present markers : (==)probed,(**)from canfig file , (==) defoult setting , (++) from comman line ,(!!) notice , (||)informational,(WW) warning , (EE) error ( NI ) not implement , (??) unknown (==) log file : "/var/lo/xfree86.0.log" waiting for X server to shut down
bunlar hep kip ekranında yazıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme