Şimdi Ara

Mandrake 9.1 grafiksiz ekrandan çıkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben mandrake 9.1 i sorunsuz şekilde kurdum donanım ayarlarıda oldu ama açılınca ms dos kipi gibi bir ekranda açılıyo.kullanıcı adımı soruyo giriyorum okadar.hep o kip ekranında.Başta grafik ekranı görünüyo(mavi)sonra gidip geliyo sonra bu kip ekranına dönüyo.acaba grafik moduna nasıl geçerim.Birde update yaparak en son versiyona yükselebilirmi 2007 falan

Not :(Yüklerken grafik ekranında yüklüyo)

• Ctrl+Alt+(+) yada Ctrl+Alt+(-) kombinasyonları ile çözünürlüğü değiştirmeyi deneyebilirsin.
  • startx yazıp enterla.eğer grafik ekran çıkmazsa bile hatayı yazan ekran gelir.update yapamazsın,zaten mantıksız olur.
  • " startx "denicem
  • "startx" komutunu denedim.Grafik kranın GİDİTO 4-5 SANİYE DURUYO sonra kipe dönüp hata raporunu veriyo.
  • işte sorunun çözümü o hata raporunda gizli.onu buraya yazabilirsen yardımcı olmaya çalışırız.(ama yinede güncel bir dağıtım kursan diyorum?)
  • teşekürlel hata raporunu yazcam yada ubuntu ısmarladım onu beklerim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • module loader present
    markers : (==)probed,(**)from canfig file , (==) defoult setting , (++) from comman line ,(!!) notice , (||)informational,(WW) warning , (EE) error ( NI ) not implement , (??) unknown (==) log file : "/var/lo/xfree86.0.log"
    waiting for X server to shut down

bunlar hep kip ekranında yazıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.