Şimdi Ara

Mancini'ye sallayanları anlamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaş benim anlamadığım neden dönüp dolaşıp Mancini'yi savunuyorsunuz ? tamam kimse adamı yerden yere vurmasın , yerin dibine sokmasın

Ancak eleştiri olmalı bu performans oyunuysa eleştiri olacak ve olmalı , bugün oyuncularda suç buluyorsak bu oyuncuları kötü olduğunu görecek isim Mancini...

Kayseri ile oynuyoruz arkadaşlar , gol atmak yada yenmek üstüne performansı değerlendirmem ben ancak ortada futbol namına pozitif olay çok sınırlı ...

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Manciniye sallayanları anlamaya çalış biraz bence. Şampiyonluk gitti şampiyonlar ligi gitti kaldı tek kulvar ZTK.

Şampiyonluk sene başında gitti zaten Fatih Terim varken sanki liderdi Galatasaray, çok iyi oynuyordu her maç 2-3 fark atıyordu, Mancini gelince bu hale geldi demi takım saçma sapan konuşmayın.

quote:

Orijinalden alıntı: Ayyildizx

quote:

Orijinalden alıntı: ItsTolga

Oyuncular oynamıyor işte, koşmuyor, saçma sapan yerlerde topu havaya dikiyor. Adam napsın kendi mi çıkıp oynasın. Mancini'nin tepkilerinden anlaşılıyor zaten adamın dediklerinin yapılmadığını. Oyuncular bildiğin hocaya cephe almışlar.

Yani halkısın chelsea de ayak ayak üstüne attı ortam müsaitti. Arena da yatak vardı da mancini mi yatmadı??

Orda aslında çok güzel bi tepki gösterdi Mancini ama siz hala "adam maçı iplemiyor yeaah" havalarındasınız. Adam kim bilir ne taktikler verdi takıma, takım yine kendi kafasına göre oynamaya başlayınca öyle tepkisini koydu ama siz tabi kıro gibi bağırıp çağıran bi teknik direktör istersiniz demi tepki olarak. Gördük o bağıran çağıran kıroyu Real maçında. Mancini'nin bu Fatih Terim'den kalan çökmüş moralli takımı gruptan çıkarması bile büyük başarıdır.

quote:

Orijinalden alıntı: xakah74

Ne kadar cok forvet o kadar cok gol demek anlayisina sahip birisinin bu tarz konu acmasi ve olayi cözme anlayisi icine girememesi gayet dogal.

Ne saçmaladın anlamadım?

• quote:

quote:

Manciniye sallayanları anlamaya çalış biraz bence. Şampiyonluk gitti şampiyonlar ligi gitti kaldı tek kulvar ZTK.

Şampiyonluk sene başında gitti zaten Fatih Terim varken sanki liderdi Galatasaray, çok iyi oynuyordu her maç 2-3 fark atıyordu, Mancini gelince bu hale geldi demi takım saçma sapan konuşmayın.

quote:

quote:

Oyuncular oynamıyor işte, koşmuyor, saçma sapan yerlerde topu havaya dikiyor. Adam napsın kendi mi çıkıp oynasın. Mancini'nin tepkilerinden anlaşılıyor zaten adamın dediklerinin yapılmadığını. Oyuncular bildiğin hocaya cephe almışlar.

Yani halkısın chelsea de ayak ayak üstüne attı ortam müsaitti. Arena da yatak vardı da mancini mi yatmadı??

Orda aslında çok güzel bi tepki gösterdi Mancini ama siz hala "adam maçı iplemiyor yeaah" havalarındasınız. Adam kim bilir ne taktikler verdi takıma, takım yine kendi kafasına göre oynamaya başlayınca öyle tepkisini koydu ama siz tabi kıro gibi bağırıp çağıran bi teknik direktör istersiniz demi tepki olarak. Gördük o bağıran çağıran kıroyu Real maçında. Mancini'nin bu Fatih Terim'den kalan çökmüş moralli takımı gruptan çıkarması bile büyük başarıdır.

quote:

Ne kadar cok forvet o kadar cok gol demek anlayisina sahip birisinin bu tarz konu acmasi ve olayi cözme anlayisi icine girememesi gayet dogal.

Ne saçmaladın anlamadım?

Ok Mancini çok başarılı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne saçmaladın anlamadım?

Ok Mancini çok başarılı.

Aferin yola gel şöyle(!)

• selçuk un halini görüp sezon boyunca 90 dk sahada tutan adama ben iyi teknik direktör demiyorum.
    Kahramansız bırakma Allah’ım!
    Bilelim hasma karşı koymasını,
    Bizi cansız bırakma Allah’ım!
  • Hımm bir de senin gibi "t.d. ne yapsın çıkıp kendi mi oynasın" diyenleri var dimi
    Tabi sende haklısın guardiola, morinho, lucescu, terim, heynckes ve adını sayamadığım diğerleri, bunlar hep 2. yarı da oyuna kendileri dahil olurlar ve o yüzden oynattıları takımlar iyidir dimi, kesinlikle çok doğru yoldasın, sakın ha futboldan başka bi yola sapma mazallah nolu nolmaz...

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK ! !

• Selçuk berbat, bunu görmeyen bi Mancini. Burak berbat, Ceyhun berbat bi görmeyen Mancini. Maç içinde 50 tane sistem değiştirmeyi iyi biliyorsun, devre arası aldığın oyuncular nerede? Koy Umut Gündoğan' ı bu kadar mı zor? Battı balık yan gider, koy sahaya saldırsınlar. Yürüyen ruhsuzlardan iyidir.

Aklıma eski bir maç geliyor:

F.Terim'in Fiorentina'dan başkanı yüzünden istifa edip gittikten sonra Milan'ın başına geçip ilk sezonda Mancini'nin devraldığı Fiorentina'ya 5 tane salladığı maç.

Takımın sisteminde bir kere orta saha yok. Top bizdeyken bütün orta saha forvet hattına yığılıyor ve topu o hatta stoperler geçirmeye çalışıyor. Böyle olunca bu topları çok kaptırıyoruz ve devamlı topu rakibe kaptırıyoruz. Selçuk topu bir defanstan alıp öbürüne vermekten başka hiç bir şey yapmıyor. Geliyor topu Semihten alıp Hakan'a doğru yuvarlıyor ve ileri koşu yapıyor. Arkadaşım topu ileri taşıması gereken sensin, ileri gidip top beklemesi gereken kişi değil. Top rakipteyken de dikkat edin sadece boş, hiç bir işe yaramayan koşular yapıyor. Ha var ha yok, hiç bir etkisi ve yardımı yok defansa. Ceyhun top kesmekten başka hiç bir iş yapmıyor. O bölgede oynaya oyuncu topları alıp dağıtması gerekiyor. Ama Ceyhun sadece kesicilik yapmaya çalışıyor. E adamın kapasitesi bu dahasını yapamıyor. Bu adam ancak şu halde işe yarar; bir sıfır galipsindir dakika seksen falandır. Maçın gidişatına göre gol pozisyonuna falan da giremiyorsun ve karşındaki rakip güçlüdür. Defansa destek diye alırsın oyuna. Yoksa ilk on bir kim bu adam kim. Ha diğer orta saha oyuncuları işini yapsa bi nebze kabul edilebilir ama öyle bir durum yok. Melo takımın orta sahasını tek başına toplamaya çalışan adam. Adamdan her şeyi yapmasını istiyorsunuz ama. Stoperlerin arasına da giriyor ileride gol atmaya yardımcı da oluyor. Çünkü bunu yapacak diğer iki oyuncu sahada boş boş dolaşıyor sadece. Yekta da ilk on bir oynayamaz bu takımda. Bir iki maç denk gelirse güzel oynuyor ama bu adam ne yerini biliyor; yer tutabiliyor ne de görevini tam yapabiliyor. Eksik.

Şimdi Mancini'nin de yanlışları var burada. Selçuk, Ceyhun da ısrar etmek gibi, Umut Gündoğan'ı düşünmemek gibi. Farklı düzenler denememek gibi.

İleri hatta normal durumlarda hiç birini kesemeyeceğim üç adam var. Ama bu yetmezmiş gibi bana kalırsa Mancini bunu da iyi idare edemiyor. Bi yandan anlıyorum Sneijderi solda oynatmasını çünkü orta sahada o solu kapatabilecek bi orta saha oyuncun yok. Yine de Sneijder ve Burağı kanatlara yaklaştırmak yerine 1 2 diziliminde oynatmalı.

Kadro yedekler olarak gerçekten kalitesiz ve tecrübesiz. Hajrovic, Lucas, Veysel şimdilik vasat ya da vasat-orta arası oyuncular. Bruma ve Aydın gibi oyunculardan mahrumsunuz. Burada Aydın'ı beğenmeyenlerin gözleri hiç arıyor mu şimdi merak ediyorum.

Dünkü maç özelinde bakarsak Melo Yekta önlibero ( Yektaya nerede nasıl oynaması gerektiğini mevkiisini iyi belletmek gerekiyor) Alex Sneijder Hajrovic ve önlerinde Burak ile çıkılsa atak verimliliği biraz daha artabilirdi. Solda Hakan defansa Semih Chedjou ve sağda Veysel yerine daha atak olan Sabri ile başlanabilirdi. Sonuçta lig sonuncusu ile oynuyorsun ve solda hakanı biraz daha geride tutabilirdin.

Ana sorun ne mancini ve ruhsuzluk. İkisine de sebep olan ana problem orta saha sorunu..
    Yer gök kırmızı..

• İlk 6 haftada sadece bursa maçında kötü oynamamıza rağmen diğer 3 maçı gol atamadığımız için kazanamamıştık. O zaman terime teneke bağlayanlar vardı. Şimdi takım hem oynamıyor hem gol atamıyor ama mancini suçsuz öyle mi? Güldürdünüz beni akşam akşam

Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.