Şimdi Ara

Manchester United Kıraathanesi | Manchester United - Tottenham Hotspur | #UELFinal (1176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
41.468
Cevap
65
Favori
1.251.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11741175117611771178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: waynei

Lutfen muzesinde bu kupa olmayan takimlar mesaj atmasin tesekurler.

Manchester United Kıraathanesi | Manchester United - Tottenham Hotspur | #UELFinal

Lütfen kendini banlama vaadinde bulunup sözünü tutmayanlar konuya mesaj atmasın teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waynei

Lutfen muzesinde bu kupa olmayan takimlar mesaj atmasin tesekurler.

Manchester United Kıraathanesi | Manchester United - Tottenham Hotspur | #UELFinal

Hahahahahahahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: N3DV3D11

ManU en son Avrupa turnuvasında Real Madrid'e yenilmiş içerde 5 yıl önce uzun zaman olmuş ManU gibi bir takım için ve o maçta Alex Ferguson yönetimindeki şampiyonlar ligi son 16 maçı.Jose Morinho yönetimindeki Real Madrid'e kaybetmiş ManU.

o macida yanlis hatirlamiyosam cuneyt cakir katletmisti. benzemaya mi kirmizi vermemisti, naniye mi yanlis kirmizi vermisti bisey yapmisti.. son senesiydi SAF’in

• ManU ligde ikinciyse bunun büyük kısmını De Gea'nın eşsiz performansına borçlu.Sezonun dünya çapında en iyi kalecisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 14 Mart 2018; 2:4:39 >
  • Eibar bile evinde 5 atmış şunlara, ayıp be hoca. Adamların ligde averajları -6. Ayıp hoca ayıp, utan oynattığın futboldan.

• Manchester United Kıraathanesi | Manchester United - Tottenham Hotspur | #UELFinal

Hocam Fellaini tercihi ile bugün canımızı yaktı ama biz canımızı yakanları sonsuza kadar sevmeye alışkınız. Sevmek için gereken ömür var olsun yeter.
  • manuda bazı oyuncular umursamaz oynuyordu matic felan ne ya pogba zaten salmış bence hocayı yemeye çalışıyolar birde bu alexis arsenalde yine iyi oynardı manuda tam teneke gibi oynuyor beyler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 14 Mart 2018; 1:23:31 >
  • Mourinho'nun overrated bir hoca olduğunu bir kez daha gördü herkes.

• iyi geyik dönmüş. Dur bende yapam.

Mourinho sipaysil len

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kadroyla çeyrek final goremedi be

• morinyo şinitzel len

• Mourinho, Inter'den sonra bitti.

• Böylece bu konu da haziran'a kadar kapandi

• ya neresi overrated kardeşim aç bi adamın geçmişine bak oturduğun yerden laf yapmak ne kadar kolay
  • Kısaca kovirmisen agam demiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bah simdi gardasim mourinho portoyla şl aldi tmm mi once portoyla şl alin sonra konusun kadromus yeterzis bunnar manu galitesinde adamlar deyiller seneye 5-6 dransferle gene sampuan olcas şlyi alcas

• Mourinho: "Bu sandalyeye daha önce iki kere oturdum. Birinde Porto'yla diğerinde Real Madrid'le Manchester United'ı eledim. Yani bu, bu futbol kulübü için yeni bir şey değil.

morinyo düşmanlarını öldüreceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

ya neresi overrated kardeşim aç bi adamın geçmişine bak oturduğun yerden laf yapmak ne kadar kolay

"Oturduğum yerden" yıllarca maç izlerim. "Oturduğum yerden" Mourinho'nun büyük maçlarını izlediğimde, büyük çoğunluğundan hezimetle ayrıldığını hatırlıyorum. Porto ve Inter hariç, elinde her zaman dünyanın en iyi kadrolarından biri olmuştur. Buna rağmen çok büyük işler yapmamıştır bana göre. Beni bir Diego Simeone ya da bir Jürgen Klopp kadar etkileyememiştir.

Hadi geçmişi bir kenara bırakalım. Bu akşamki maç bile her şeyi açıklıyor. Mourinho'nun özeti bu akşamki maç işte. İlk maç 0-0 bitmiş, ikinci maçta kendi evindesin ve ilk maçta skor avantajın varmış gibi etkisiz bir futbol sergiliyorsun. Golü yedikten sonra Manchester United'ın neler yapabileceğini gördük. Mourinho bu takımı frenlemekten başka bir işe yaramıyor. Golden sonraki reaksiyon da takımın Mourinho'nun taktiğini bırakıp kafasına göre oynamalarıyla o hale geldi.

Mourinho'yu beğenebilirsiniz, buna saygı duyarım. Ben abartılmış bir teknik direktör olduğunu düşünmeye devam ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Mourinho: "Hayat bu, futbol bu. Kaybettik. Yarın başka bir gün."

Mourinho: "Bu sandalyeye daha önce iki kere oturdum. Birinde Porto'yla diğerinde Real Madrid'le Manchester United'ı eledim. Yani bu, bu futbol kulübü için yeni bir şey değil."

Jose Mourinho: "İlk dakikadan itibaren agresif ve sert olmak istedik. Bu maçın başı ile hafta sonu oynanan Liverpool maçının başı benzerdi. Gol atamadık ve Sevilla topu kontrol edip bizden sakladı."

Jose Mourinho: "İkinci yarıda gol şansı bulduk, pozisyonlar bulduk ve onlar ilk golü atınca her şey daha duygusal hale geldi. Hemen ardından ikinciyi buldular ki ondan sonra çevirmek imkansız gibiydi."

Jose Mourinho: "Maçı iyi kontrol ettiğimizi söyleyemem, rakibimiz bunu daha iyi yaptı ancak bizim de iyi dönemlerimiz oldu maç içinde. Oyuncularımın oyun anlayışı ve davranış açısından yanlış bir şey yaptıklarını söyleyemem."

Jose Mourinho: "Tüm oyuncularımın üzgün olmaları, bunu saklamamaları beni sevindiriyor. Drama yaratmak için çok zamanımız yok. önümüzde çok önemli bir maç var, buna çalışacağız."

• Hakem Mourinho'nun iki penaltısını vermedi. Sevilla'lı stoperler utanmasa kalecilik yapacaktı.

Gün doğmuş bazılarına. Taptığınız çöpler hiçbir zaman Mou kadar karizmatik olamayacak. Yüzlerce milyon avrolar harcayıp 2-3 senede bir lig kupası alan adamları teknik direktör ettiniz başımıza. Şu fotoğrafı vermiş, ve gelecekte verebilecek tek adamdır Mourinho.

• 
Sayfa: önceki 11741175117611771178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.