De Gea'dan ayrılık itirafı! İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın kalecisi David de Gea, bir dönem kulübünü terk etmeyi düşündüğünü söyledi.
Manchester United'ın geçen hafta sonunda Everton'ı 2-1 yendiği lig karşılaşmasında Leighton Baines'ın penaltısını kurtaran ve yaptığı kritik kurtarışlarla takımının 3 puanı almasında başrolü oynayan de Gea, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, bir dönem olumsuz yönde eleştirilmesi nedeniyle sıkıntılı anlar yaşadığını belirtti.
Kulübe transfer olduğu 2011 sezonunda ailesiyle zorlu bir dönem yaşadığını itiraf eden İspanyol kaleci, "Bazen ülkeme geri dönmeyi düşündüm. Ama güçlü ve pozitif kalmayı başardım. Antrenmanlara çıkmaktan zevk alıyordum ve buna tutunarak o dönemi atlattım" ifadelerini kullandı.
Olumsuz eleştirilerin kendisini güçlendirdiğini vurgulayan 23 yaşındaki file bekçisi, "Manchester United gibi bir büyük bir kulüpte kötü maçlar çıkarırsanız, çok eleştirilirsiniz ve bu da gayet normal" dedi.
Formunun zirvesinde olduğunu belirten de Gea, "Kariyerimin en iyi dönemini geçiriyorum. 3 yıldır kulüpteyim ve artık her şeye hazırım. Genç yaşta United forması giymemin bugünkü performansımda önemli bir payı var. Kötü anlar yaşadığınızda kendinizi geliştirmelisiniz. Artık güçlüyüm ve çok daha iyi bir kaleciyim" değerlendirmesinde bulundu.
İspanyol kaleci, son maçın ardından Everton kalecisi Tim Howard'ın yanına gelerek performansı nedeniyle kendisini tebrik ettiğini de vurguladı.
"Hilekâr domuz!.."
Alex Ferguson'un otobiyografisinde eleştirilerden nasibini aldıktan sonra, eski menajerini ilk kitabında ağır şekilde suçlayan Keane, 2. kitabında da çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Manchester United'dan Sir Alex Ferguson'dan dolayı ayrıldığını söyleyen Keane, Ferguson'u "Hilekar domuz" olarak nitelendirdi. Takımın 2005'te Middlesbrough'a 4-1 yenilmesinin ardından, oyuncuları Manchester United Televizyonu'nda eleştirmesini ardından Sir Alex Ferguson'un yardımcısı Carlos Queiroz'un kendisini Vefasızlıkla suçladığını hatırlatan Keane, "Bu olayın ardından Ferguson'dan özür diledim. Keşke dilemeseydim. Aramızdaki olayın ardından rezerv takıma gönderildim ve daha sonra da benim kontratımın uzatılmayacağını söyledi. Takımdan ayrılmamın nedeni Sir Alex Ferguson'dur" ifadelerini kullandı.
"FERGIE İNSAFSIZ..." 1990'da Nottinhgham Forest'tan Britanya rekoruyla 3.75 milyon Pound'a Manchester United'a transfer olan, Kırmızı Şeytanlar'da kaptanlığa kadar yükselen ve Sir Alex Ferguson'la 7 lig, 4 FA Cup, bir de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Keane, buna karşın hala kendisine göre en iyisinin Brian Clough olduğunu ileri sürdü. Nottingham Forest'te birlikte çalıştığı Brian Clough'un Sir Alex Ferguson'dan daha iyi olduğunu söyleyen Keane, "Fergie insafsız, sadece iş düşünen ve samimiyetsiz biriydi" ifadelerini kullandı.
"CLOUGH, FERGUSON'DAN DAHA BÜYÜK" Kitabında iki menajeri karşılaştıran İrlandalı futbol adamı, "İki büyük teknik direktörle çalıştım ve ilk sıraya Brian Clough'u basit bir nedenle korum. Kariyerimde benim için en önemli şey ne? Brian Clough beni transfer etti. Her şey böyle başladı. İkisi de farklı kişiydi ve ikisi de mükemmeldi. Clough daha samimiydi. Sir Alex Ferguson ise sadece işi düşünüyordu. İnsafsızdı ve samimiyetten uzaktı. Bu onu güçlü yapıyordu. Mesajı aynıydı. Hiç kimse onun takım konuşmaları, taktikleri veya antrenman metotlarınını sorgulayamazdı. Ben de onların özelliklerini almanın harika olacağını düşündüm ve Clough'un samimiyetini, Ferguson'un insafsızlığını birleştirmeye çalıştım" ifadelerini kullandı. 2005'te Manchester United'dan ayrılan ve halen Aston Villa'da yardımcı menajerlik görevini sürdüren Roy Keane, Sir Alex Ferguson'un 2013'yazdığı kitapta kendisini arkasından iş çevirmekle suçladığı ifadelerine de yanıt verirken, "Sadece soyunma odasını düzenliyordum" demekle yetindi. Ferguson'la arasındaki ilişkiyle ilgili ise de, "Şu an yok. Onunla ilgili bugünlerde hiçbir şey beniim için sürpriz olmaz. Kontrol ve güç, nasıl çalıştığının ispatı. Menajerlik yapmadığında bile hala savaşıyor. Hala büyük bir egoya sahip" yorumunu yaptı.
"FERGUSON VEFASIZ" Her zaman Clough'u sevdiğini dile getiren ve Clough'un kendisine saygılı davrandığını belirten Keane, "Harika bir kişi ve dahi bir çalıştırıcı. Benim ve ailem için çok iyiydi. Bana asla yalan söylemedi ve saygılı davrandı" dedi. Buna karşın Ferguson'u ise "Vefasız" olarak değerlendirdi.
"TUVALETTEYKEN REAL MADRİD'DEN TEKLİF ALDIM" Manchester United'da 317'si kaptan olmak üzere toplam 480 maça çıkan Roy Reane, 2005'te Manchester United'dan ayrılma sürecinde Real Madrid'den teklif geldiğini açıklarken, "Tuvaletteyken, Real Madrid'in eski sportif direktörü Emilio Butragueno aradı ve teklif yaptı. Bundan dolayı minnettarım; ancak bilinmemezliğin yerdiği korkudan dolayı teklifi reddettim. Kendi kendime 'İspanya'ya git, orada bir yıl yaşadıktan sonra dilini ve kültürünü öğren' dedim. Ancak olaya olumsuz baktım. İklim, tekrar çalışma gibi nedenlerden dolayı vazgeçtim. Bilinmemezliğin verdiği bir korkuydu" yorumunu yaptı.
"7 NUMARALI FORMAYI BENİM GİYMEMİ İSTEDİ" Manchester United'la çıktığı maçlarda 51 gol atan, 11 kez de kırmızı kart gören Roy Keane, yıllar sonra bir gerçeği daha açıkladı. Ferguson'un, Eric Cantona'nın 1997'de futbolu ve takımı bırakmasının ardından meşhur 7 numaralı formayı David Beckham'a vermemek için kendisine teklif yaptığını dile getiren Roy Keane, "Takımda kaptanlık önemli; ancak forma numarası bazen daha önemli olabiliyor. United'da '7' ikon numara. Eric Cantona ayrıldığında kim kaptan olacak denildi. Bu konuda endişem yoktu. Ancak '7' numara da boşta kalmıştı. Ferguson, beni odasına çağırdı ve benden bu numarayı almamı istedi. Ben, 'Hayır, bu kadarı fazla' dedim. O da, "Biliyorum, s..... Beckham bunu istiyor ve onun almasını istemiyorum" dedi. Ben de 'Becks'e ver dedim ve daha sonra 7 numaları formayı Beckham aldı" ifadelerini kullandı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Geçtiğimiz sezon büyük transferler yapan ancak bu yaz Radamel Falcao ve James Rodriguez gibi iki süper yıldızını kaybederek gözden düşmeye başlayan Monaco, adını Wayne Rooney hamlesi ile yeniden duyurmaya çalışacak.
Daily Telegraph'ta yer alan habere göre Monaco'nun asbaşkanı Vadim Vasilyev, gözünü Manchester United'ın süper yıldızı Wayne Rooney'e dikti.
Van Persie ve Falcao transferlerinin ardından Manchester United'da yavaş yavaş gözden düşmeye başlayan Rooney, bu sezon Kırmızı Şeytanlar forması ile ligde 6 maçta forma giydi ve 3 gol kaydetti.
2004 yışından beri Manchester United forması giyen 28 yaşındaki golcü, kariyeri boyunca 5 Premier Lig şampiyonluğu 1 de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı.
adama kaptanlık verildi nasıl gözden düşmüş
quote:
Orijinalden alıntı: the wow
adama kaptanlık verildi nasıl gözden düşmüş
haykırdım hocam kusura bakma rooney hayatta bizi bırakmaz
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın eski "efsane" teknik direktörlerinden Alex Ferguson, Hollandalı meslektaşı Louis Van Gaal'i çok başarılı bulduğunu söyledi.
Kulübün televizyon kanalı MUTV'ye konuşan "SİR" lakaplı Ferguson, Van Gaal'in, geldiğinden bu yana takımın kadrosunda birçok değişiklik yaptığını hatırlatarak, "Düşününce, istemediklerini göndererek kendi takımını kurması doğru bir hamle" dedi.
Van Gaal'in çok deneyimli bir teknik adam olduğunu belirten Ferguson, "Takımda yaşanacak değişimi yönetebilecek düzeyde. Yaklaşımı bence çok başarılı" ifadelerini kullandı.
Öte yandan, Manchester United Asbaşkanı Ed Woodward da Van Gaal'e güven duyduklarını ve yeniden şampiyonluk yaşamak için paranın sorun olmayacağını vurguladı.
Manchester United, yaz transfer döneminde yaptığı astronomik transferlerle dikkati çekmiş, kadrosuna kattığı Angel di Maria, Radamel Falcao, Luke Shaw, Ander Herrera, Marcos Rojo ve Daley Blind'in bonservis ve kiralama bedellerine toplam 191 milyon euro ödemişti. Danny Welbeck, Tom Cleverley, Shinji Kagawa, Javier Hernandez, Nani, Patrice Evra, Wilfried Zaha ve Alexander Büttner ise takımdan gönderilen oyuncular olmuştu.
quote:
Orijinalden alıntı: Arda ML
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın eski "efsane" teknik direktörlerinden Alex Ferguson, Hollandalı meslektaşı Louis Van Gaal'i çok başarılı bulduğunu söyledi.
Kulübün televizyon kanalı MUTV'ye konuşan "SİR" lakaplı Ferguson, Van Gaal'in, geldiğinden bu yana takımın kadrosunda birçok değişiklik yaptığını hatırlatarak, "Düşününce, istemediklerini göndererek kendi takımını kurması doğru bir hamle" dedi.
Van Gaal'in çok deneyimli bir teknik adam olduğunu belirten Ferguson, "Takımda yaşanacak değişimi yönetebilecek düzeyde. Yaklaşımı bence çok başarılı" ifadelerini kullandı.
Öte yandan, Manchester United Asbaşkanı Ed Woodward da Van Gaal'e güven duyduklarını ve yeniden şampiyonluk yaşamak için paranın sorun olmayacağını vurguladı.
Manchester United, yaz transfer döneminde yaptığı astronomik transferlerle dikkati çekmiş, kadrosuna kattığı Angel di Maria, Radamel Falcao, Luke Shaw, Ander Herrera, Marcos Rojo ve Daley Blind'in bonservis ve kiralama bedellerine toplam 191 milyon euro ödemişti. Danny Welbeck, Tom Cleverley, Shinji Kagawa, Javier Hernandez, Nani, Patrice Evra, Wilfried Zaha ve Alexander Büttner ise takımdan gönderilen oyuncular olmuştu.
"SİR" lakaplı Ferguson mu? Ulan lakap değil ünvan o. Bizzat İngiliz Kraliyeti tarafından veriliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Batman
quote:
"SİR" lakaplı Ferguson mu? Ulan lakap değil ünvan o. Bizzat İngiliz Kraliyeti tarafından veriliyor.
oha fark etmemişim böyle yazıyordu
Cumartesi 23.15 te NTVSpor'da "92 ler Sınıfı" var.
quote:
Orijinalden alıntı: michael j fox
sabah 11.15 değil mi?
quote:
quote:
sabah 11.15 değil mi?
Gece 11.15 diye gördüm ben. Ntv grubu 12 lik düzende gösteriyor saatleri.
ManU'lu küçük kızın 'mavi' isyanı!..
Lilly Rae Doyle isimli 3 yaşındaki Manchester United taraftarı, ezeli rakip Manchester City formasına benziyor diye okul üniformasını giymek istemedi. Manchester United ise küçük taraftarın bu duyarlılığına anlamlı bir yaklaşımda bulundu.
Manchester United taraftarı 3 yaşındaki Lilly Rae Doyle, takıma olan bağlılığını okul üniformasında da gösterdi. Ezeli rakip Manchester City'nin formasıyla aynı renkteki okul üniformasını giymek istemeyen Lilly Rae Doyle, annesine "Ondan hoşlanmadım; çünkü mavi" diyerek ağladı.
Küçük kızın bu isyanına Manchester United duyarsız kalmadı. Kulübe bağlılığından etkilenen Kırmızılar küçük taraftara forma gönderdi. Resmi twitter hesabından ise, "Lilly, Mavi giyerek de Manchester United'lı olabilirsin" mesajı yayınladı.
Manchester United'ın, küçük taraftarı maç izlemek için Old Trafford'a çağıracağı açıklandı.
quote:
quote:
sabah 11.15 değil mi?
Akşam hocam.Az önce yine reklamı gördüm.
23.15 92'Liler Sınıfı
United ile kariyere başlamıştım fmde bugün.Reklamı da gördüm çok sevindim ama belgeseli indiriyorum şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habereditoru -- 11 Ekim 2014; 18:15:14 >
İlk Golün Hangi Takıma Karşı Galatasaray
Şu sıralar canımı en çok sıkan Sneijder haberleri. GS'den alacaklarını alamıyor diye hemen Manchester United ilgileniyor diye haber yapılıyor.
Eğer kaza bela Ocak'ta Sneijder gelir çok ağır söverim Van Gaal'a. En gereksiz transfer olur.
quote:
İlk Golün Hangi Takıma Karşı Galatasaray
1990 şampiyonlar ligi elemede mi atmış
quote:
Orijinalden alıntı: Batman
Şu sıralar canımı en çok sıkan Sneijder haberleri. GS'den alacaklarını alamıyor diye hemen Manchester United ilgileniyor diye haber yapılıyor.
Eğer kaza bela Ocak'ta Sneijder gelir çok ağır söverim Van Gaal'a. En gereksiz transfer olur.