|
Jakirovic çok iyi hazırlamış takımı Carrick ise piknik yaptırmış. Manu dünyanın en fakir kulübü olduğu için sol kanatta son atak öldürücü Dorgu oynuyor. |
|

|
Jakirovic çok iyi hazırlamış takımı Carrick ise piknik yaptırmış. Manu dünyanın en fakir kulübü olduğu için sol kanatta son atak öldürücü Dorgu oynuyor. |
|
Bu takımın hala bir sürü eksiği var. Yıllar sonra Şampiyonlar ligi yapmışsın, geleceğe dair tekrar umutlanmışsın ama koca bir transfer sezonunda takımın net eksiklerinin hiçbiri tamamlanmamış. Kaleci, defans, sol bek ve sol kanat konusunda bu takım nasıl bir reaksiyon gösteremez gerçekten inanılacak gibi değil. |
|
İçerde kalabalık ve havadan iyi takıma sadece kenar ortalarıyla oynadı eşekler. |
|
|
|
İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
|
|
Kayode'yi kaptırmadan çökseler keşke en azından atlet oyuncu. |
|
Her sene fizik olarak leş takım izlemekten gına geldi. Hürzeler hocam ilk maçtan tam saha sığır pres yaptırıyor bunların yürüyecek mecali yok. |
|
|
Ferdi Kayode Cristian Romero yapıp keyfimize bakacaktık hepsi ligde kendini kanıtlamış adam. Bu pasfilikle sezonu ziyan etmek üzereler. |
|
İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
|
|
Ferdi dün oynamadı biri alacak ama kim? Keşke hem Balde hem Ferdi alsalar. Dün Mateta ismi düştü olursa iyi olur. |
|
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
|
|
İsraile yakin ne kadar zengin varsa Liverpoolda toplaniyor, Bezos da gelmiş Arsenal,Chelsea ve Citynin sahipleri ceplerinden çok fazla para veriyorlar, Suudi Arabistanli ortaklarinin takimina oyuncu satiyorlar, çift sözleşme yapiyorlar Limit sorunlari yok adamlarin Unitedta Glazerler ve Ratcliffe cebinden para vermiyor, Arsenal,Chelsea ve Citynin imkanlari yok Arsenalde Juliet diye bir kadin varmiş sponsorluktan sorumlu, geçen sene rekor sayida sponsorluk anlaşmasi yapmiş, dünyada rekor kirmiş kadin Kroenkeye yakin iş adamlarindan buluyor sponsorluklari EPLde limit sorunu olan tek takim United Barcola oyun zekasi özürlü, geniş alan oyuncusu, topsuz koşulariyla iş yapar da akrobatik çalimlarini üst düzey oyuncular yemez fakat İbrahim Mbayeyi almaliydi United Barcoladan daha iyi, fuleli,hizli,nerde çalim atacak nerde baglanti oyunu oynayacak iyi biliyor, kesme toplar atiyor, şutlari sert ve kavisli Anne ve babasi oglum Yamaldan iyi, ilk 11 oynat diye Enriqueyi fircalamişlar, Enrique de göndermek istemiş United temasa geçmişte fiyati çok gelmiş |
|