Şimdi Ara

Manchester United Kıraathanesi | Manchester United 4-2 Brighton | #AmorimOut (2090. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.857
Cevap
65
Favori
1.328.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20882089209020912092
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çingene Portekizli yine maguire shaw Altay ne kadar çer çöp varsa 11e koymuş yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Karın tokluğuna çalışılan dönemleri özledik

Emery hayırlı olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

ruben amorim napsın

• Yine 2 maç üst üste kazanamadı. Ten Hag'ın bile ilk sezonunda üst üste 5 maç kazanmışlığı var. Amorim yönetim kurulunun desteğini sürdürmeye devam ediyor mesajlarını görmeye devam ederiz. Tek umursadıkları şey para çünkü maddi olarak zarar etmesinler yeter.

• Altay maguire shaw dalot vs yerine lammens heaven mainoo gibi isimleri oynatsın misal. En azından gençlerde ısrar ediyor zamanla istediğini alacak diyebiliriz. Maguire shaw oynatan adam tazminat peşindedir bu net bir gerçek.

Hemen bugün gitmeli Amorim.

İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Ruben Amorim on pressure of job after another defeat: “It is always the same to lose at this club, it hurts a lot”.

“We need to think about the next one”, told TNT.

Bu herifin kovulmadığı her saniye alehimize

• Bormuth ve Brighton kötü kadrolarla daha iyi iş çıkarıyor. Bormuth'un kadroya bakıyorum kimseyi transfer etmem o takımdan ama sistem işlediği için her oyuncu olduğundan iyi gözüküyor. Sistem stoperleri bile parlatıyor biri Psg diğeri Real yaptı.

• Bu bruno fernandes Ronaldo varken penaltı atıyordu, hadsiz herif. Manchester United yöneticilerinin Ten Hag zihniyetinde olduğunu düşünüyorum. Maguire yıllardır kaç tane maç sattı hala bu takımda oynayabiliyor

Yönetim istifa.

• Maguire son kullanma tarihi geçti. Shaw, De Ligt, Mazraoui ve Mount kronik sakat. Ugarte ve Casemiro çıkma topçu. Dalot'un yüzünü görmemek için düğünümde bile oynatmam. Fernandes ve Casemiro yallah arabistana. Yeni biri gelirse ve kronik tayfaya güvenirse onun da ömrü çok uzun olmaz. De Ligt x tayfa çok övüyor ama bence hızı ve atletizm yavaş kalıyor. Ajax'da daha keskindi zaten o zaman milli takımda banko oynuyordu şu an milli takımda banko olmayan oyuncun senin banko stoperin sonra takım niye bu halde. 6 transfer ile anca düzelme belirtisi gösterir takım.

Olan Dan Ashworth'a oldu gözünün yaşına bakmadılar. Rattclife Berrada keline ve Wilcox'a hoca tercihinde son bir şans verip o da tutmazsa onları da kapının önüne koyması lazım. Belki de Ashworth'ın ahı yüzünden Amorim bu haldedir.

Guehi, E.Anderson, Wharton, Livramento ve Gordon şu 5 oyuncu milli takımda iyi süreler almaya başladı şu beşini transfer edip yeni bir jenerasyon ve kimlik yaratmak lazım.

Aslında en iyi isim Eddie Howe. Howe dışında kim gelirse gelsin 3 maç üst üste kaybedersem acaba gider miyim kafasında olursa sağlıklı çalışamaz ve hiç kimse başarılı olamaz. Zaten kadro iyi değil. Howe gelirse diyeceksin bu takıma kimlik kazandır. Önce tekrar hücum futbolu oynama alışkanlığı kazanacak kovulma endişesi olmadan 2-3 sene takılır. İlk dörtte bitirsin, iyi top oynatsın, fa cup falan da kazanırsa yeterli olur. Iraola ilk sezonunda 9 maç kazanamadı, Glasner geçen sezon ilk 8 maç kazanamadı. Brendan Rodgers Liv'e ilk geldiğinde ilk sezon ilk 5 maçını kazanamadı ama hücum futbolu oynama alışkanlığı kazandırdı sonra şampiyonluğu kıl payı kaybetti üstüne Klopp gelince gerisi geldi zaten. Önce iyi top oynama alışkanlığı ve kimlik kazanmak şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 28 Eylül 2025; 7:7:46 >

• Shaw, Maguire, Dalot, Bruno, Ugarte, Dorgu bunların acilen gitmesi gerekirken ilk 11 başlıyor.

Altay gibi bir kaleci EFL seviyesinde bile değilken bizde ilk 11 başlıyor. Emi Martinez gibi bir kaleciyi alabilecekken gittik Lammens gibi ne idüğü belirsiz birini aldık.

Bunlar nasıl hesaplıyorlar anlamıyorum Bruno'nun forvetleri adam gibi pozisyona soktuğunu hiç görmedim, atmaya çalıştığı havalı pasların hepsi rakibe gidiyor.

İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Manchester United yönetimi, Ruben Amorim ile yolların ayrılması durumunda en güçlü aday olarak Gareth Southgate’i görüyor.

Crystal Palace teknik direktörü Oliver Glasner ve Bournemouth teknik direktörü Andoni Iraola da listede olan diğer teknik direktörler. [@alex_crook]

• ten Hag, Amorim fark etmez Avrupa futbolunda kim ne kadar esip gürlemiş olursa olsun bu lig farklı başarılı olmak zor hele bu kulüpte daha da zor. Eğer birini getirip sabır etmek zorundaysak kendisini bu ligte kanıtlamış biri şart artık. Thomas Frank’i almadık Oliver Glasner’ı kaçırmamamız gerekiyor.

bana sorsan, bence Howe. Newcastle Td'si.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 28 Eylül 2025; 23:4:23 >
  • Her seferinde bu gitsin kim gelirse gelsin daha kötü olmaz diyoruz ama daha kötüsü oluyor. Kısır döngüye girdik resmen.
    Bunun daha kötüsü championship onu da basaracaklar bu gidişle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 20882089209020912092
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.