Eğer ki 3-4-3 3-4-2-1 gibi bir diziliş olacaksa ilk olarak kenarlara takviye yapılmalı. Amorimin sportingdeki sisteminin işlemesindeki en önemli unsurların başında çizgi oyuncuları geliyor. Bizim şuan ki kadromuzda öyle bir profilde oyuncu yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Manchester United Kıraathanesi | Manchester United - AFC Bournemouth | #MUNBOU (2045. sayfa)
-
-
-
Amorim Kvara'yı istemiş.
-
Rezil bir oyun. Amad oynatmıyor diye Ten Hag'a trip atıyordu önce kendine bak biraz top sürüp geriye pas çıkarmaktan başka bir halt yaptığı yok. Bu oyuncular kendini yıldız falan sanıyor herhalde.
-
Topsuz oyun iyi ama toplu oyunun gelişmesi lazım. Forvetini pozisyona sokamıyorsan sıkıntı var demektir.
-
-
Nistelrooy kulüpte kalacak mı netleşti mi durumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amorim onun bir efsane olduğunu, harika bir iş çıkardığını ve konuşacaklarını söylemiş ama bence bırakacaklarını sanmıyorum. Amorim önümüzdeki saatlerde Manchester’ a gelecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulübün az önce yaptığı açıklamaya göre. Ruud van Nistelrooy takımdan ayrılmış.
Rvn ayrıldı. Amorim'den beklentim canı istediğinde oynayan Rashford ve Fernandes kaşarlarına ipleri bırakmaması. İstediğini yapmayan olursa dötüne tekmeyi basmalı.
-
Rvn ikinci adam olmak istemiyor ayrılması normal
-
Amorim istememiş, ten hag varken zaten ikinci adamdı rvn
Geçici hocalık sürecinde ten hagdan daha fazla katkı vermiştir.
Kendisine neden güvenilmedi diye ayrılmış olabilir amorim kalsın istemiş zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 12 Kasım 2024; 15:6:43 > -
Rene Hake, Jelle ten Rouwelaar ve Pieter Morel'de ayrıldı. Tüm portakalları paket ettiler.
-
Sverre Nypan adı geçiyor. Topçudur.
Ahrazları topçu yapacak hocam. Yeni bir çağ başlıyor.
-
3-4-3 de rashforda 9 numarada şans vereceği yönünde haberler var. Rashfordla yol yürüyüpte başarı kazanan yok. Amorim iyice düşünmüştür umarım.
Hojlund'un şu an ki performansına bakarsak eldeki en iyi forvet hala Rashford. Geçen sezon 30 gol attı bu sezon belki ben 30 gol attım yine de forvet aldılar ya da artık kaleye daha uzak oynuyorum diye performans düşüklüğü yaşıyor olabilir. Oyuncuya kızıyoruz ama farklı açıdan bakmıyoruz hiç. Çıkan haberler doğru olabilir Amorim'in ilk Rashford'a dokunmasını bekliyorum. Kaleye yakın oynatarak verkaçlarla defans arkası koşularla gol attırıp oyuncunun özgüvenini yerine getirecektir.
-
Sevgilisinden ayrıldı diye 1 sene adam akıllı top oynamamış birisi rashford. Bu zihniyette birine istediğin kadar dokun her an seni yarı yolda bırakma riski var.
ManU, Osimhen için 30m+Zirkzee teklif etmiş. Keriz mi zannediyolar? O hollandıllara 10m veren varsa hemen satsın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X