Şimdi Ara

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #ThankyouKDB (1001. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
20.006
Cevap
34
Favori
546.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 1...500...99899910001001
Sayfaya Git
Git
Giriş

Manchester City Taraftarları ⚪🔵 #ThankyouKDB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

“Buradan gelecek bir Premier League madalyası bana açıkçası rahat hissettirmez. Hak ettiğimizi düşünmüyorum. O sezon Premier League'i kazanmak için gerekeni yapamadık. 4 ya da 5 maç kala 6-7 puan öndeydik ve her şeyi berbat ettik.”

"Son birkaç günde çıkan her şeyi okuyorum, dinliyorum. Kendimi o dönemlerde Manchester City'de oynayan oyuncuların yerine koyduğumda da şunu düşünüyorum: Onlar sadece futbolcu. Premier League'i kazanmak için ellerinden geleni yaptılar ve bunu başardılar. Oyuncular yukarıda ne yaşandığını bilmeden başlarına bu gelirse, yerlerinde ben olsaydım darmadağın olurdum.”

"Bu olabilir. Madalyaları ellerinden alınabilir ama ben oradan gelecek madalyayı istemiyorum. Çünkü hak etmedik. Zirvede bitirmeliydik. 'Madalyayı istiyorum' diyen takım arkadaşlarımı görüyorum ama ben kazandığım 5 madalyayla mutluyum. Gelecek başka bir madalyayı istemiyorum. Takım sahipleri yaptıkları sebebiyle cezalandırılmalı mı? Belki... Ama oradan gelecek bir madalyayı kabul ederken asla rahat olmam."

• Şükran Ay - Topicyoutube
    Parayla Saadet Olmaz
    https://youtu.be/9Cd-1KauMbQ?si=SleB1yCjkNXvd60G

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Citynin sahte sponsorluk yoluyla geliri şişirip imaj haklarini cepten ödeyerek giderleri azalttigini iddia ediyorlar

Bir firma paranin bir kismini vermiş, geri kalanini Citynin sahipleri vermiş

City yönetimi bunun dogru olmadigini söylüyor

2019a kadar yapmişlar bu işleri

EPLde hileli hurdali işleri United dişinda tüm takimlar yapiyor, yapmasalar bu kadar para harcayamazlar

Tottenham ŞLye gidemiyor, 500 harciyor, Liverpool geçen seneden beri 900e yakin harcadi, City son birkaç senede 1 milyar harcadi, Arsenal Arteta geldiginden beri her sene 300-400 harciyor,Vinicius reddetmese 150ye Viniyi de aliyorlardi

Bayern yönetimi Eberle en fazla 50 net transfer harcamasi yapabilirsin demiş, Bayern ve Real net transfer harcamasinda son 10 yilda ilk 10da degillerdir, Real altyapidan çikan oyunculari güzel fiyatlara satmasa bu kadar da harcayamaz

Bayern ve Real EPLdeki takimlardan daha zenginler, daha iyi mali yapilari var, onlarin harcayamadigini Tottenham harciyor, Arsenal harciyor,Liverpool harciyor, hileli hurdali işler olmasa harcayamazlar

United harciyor da Unitedin 1.5 milyar borcu var, her sene 50 milyon sterlinden fazla faiz ödüyor, bunlarin borçlari da yok

Barça Bartomeu döneminde bunlar gibi harcadi, 3.5 milyar borclari var

• KyouKai kullanıcısına yanıt
    İlk başlatan City oldu sanırsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.