Bildirim
Manchester City'nin 5 dakikada Şampiyon Olduğu Maç
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mancininin şampiyon olduğu lig
Kalitesizlik bakar mısın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hep takimim boyle bir sampiyonluk yasasin istedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hate me but do not pity me -
-
QPR gostere gostere satmis maci _____________________________
THE BEST SUPERHERO MOVIE OF ALL TIME -
quote:
Orijinalden alıntı: waynei
QPR gostere gostere satmis maci
Kac sene gecti sesi geliyor spikerin hala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ insan gerçekten hayret ediyor. -
quote:
3. golü bilmem
ama 2.gol kornerden orta-kafa-gol. ne var bunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45Barzo45 -- 27 Ocak 2018; 0:9:38 >_____________________________ Manisa
Cs go oynayanlar mesaj
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aradesh
quote:
Kac sene gecti sesi geliyor spikerin hala
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
tadic on fire! 🔥 -
ne tür bir şike döndü bilemem ama qpr bile isteye yemişti 2 golü de, aksini iddia eden zaten saftır veya arapçıdır. _____________________________ -
qpr aldigi topu city e atiyordu. cok tuhaf macti gercekten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Conte'in yoluna bas koyduk. Bize bu sevdadan geri donus yok!
-
Şike var diyen arkadaşlara söylüyorum şikeyi 90 +3 mi şike yaptılar adamlar sonuna kadar asıldı fergusonun man unitedi şampiyon olsun diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Zalman Z3 Kasa MSI X370 Gaming PluS AM4 AMD Ryzen 1700 Gtx 1080ti Ps4 Pro Huwai P20 Pro -
quote:
Orijinalden alıntı: brokenwings
Şike var diyen arkadaşlara söylüyorum şikeyi 90 +3 mi şike yaptılar adamlar sonuna kadar asıldı fergusonun man unitedi şampiyon olsun diye
zaten 2.golde ne şikesi olacak
ortayıda mı şikeyle açtı adamın tam kafasına
3. gol soru işareti sadece okadar
1.golü unuttum bilmiyorum_____________________________ Manisa
Cs go oynayanlar mesaj
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yakışıklı Barzo
quote:
Orijinalden alıntı: brokenwings
zaten 2.golde ne şikesi olacak
ortayıda mı şikeyle açtı adamın tam kafasına
3. gol soru işareti sadece okadar
1.golü unuttum bilmiyorum
Ben maçı izledim yani şike olsa ilk yarı iş biterdi son dakkanın son saniyesine iş bırakılmaz yani o atak olmazsa man unt şampiyondu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Zalman Z3 Kasa MSI X370 Gaming PluS AM4 AMD Ryzen 1700 Gtx 1080ti Ps4 Pro Huwai P20 Pro -
Aynı hisleri denizlide yaşayabilirdik :( _____________________________ -
2-2 SANTRADA QPR TOPU CITY YE VERMESI ? BUNA NE DIYECEKSINIZ ?
GOLDEN SONRA ADAMLAR TOPU CITY NIN KALECISINE VERIYOR ?!?!?!_____________________________
THE BEST SUPERHERO MOVIE OF ALL TIME
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X