Şimdi Ara

...Mame Romları (Jetonlu Atari Oyunları) by AmigamaN :o)... (197. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.440
Cevap
17
Favori
1.025.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunları gametronik . c o m dan indir bence, benim şimdiye kadar indirdiğim hiçbir oyunda hata vermedi emuasylum oyunlarda sorun yaşayabilirsin,resimli olarak anlatıcam akşam resimli uygulamayı nasıl yaptığımı gösteririm,

Ama vaktin varsa sen dene sen neo-geo bios.zip dosyası ve rom örn: kof.2001.zip diye bi dosya var diyelim

1. kof2001.zip çift tıkla masaüstünde yeni klasör oluştur extract de ve yeni klasörün içine aç
    2. neo-geo.zip isimli dosyayı extract de ve onuda masaüstünde oluşturduğun yeni klasör içine aç,
    3. yeni klasör içindeki tüm soyaları ctrl+a tuş kombinasyonu ile seçili duruma getir,
    4. sağ mouse tuşuna bas açılan pencerede Arşive Ekle diye bi seçenek çıkacak onu seç
    5. sonra orjianal rom dosyasının üstüne mouse ile işaretle 1 sefer tıkla, F2 ye bas, ctrl+c' ye bas
    6. Winrar programında dosya adı kısmına ctrl+V kombinasyonu ile klasörün ismini orjinal rom ismi ile adlandır
    7. Winrar programı menüsünde uzantısını seçebileceğin .RAR ve .ZİP diye seçenek var .ZiP seçeneğini seç ve arşivle de
    8. İşlem bitince yeni oluşturduğun kof2001.zip isimli dosyayı, mame içinde Rom klasörüne at.
    9. Mame yi çalıştır, üst taraftaki başlıklardan options altında Directories diye bi seçenek var, onu tıkla, burda mame rom dosyalarının nerede olduğunu tanıtıyosun romları harici bi klasörde de bulundura bilirsin varsayılan ayarlarda <rom> seklindedir. başka bişey yazıyosa örn:<c:belgelerim\yeni klasör\....> şeklinde ise default settings diye bi seçenek var mame options başlığı altında onu seç fabrika ayarlarını yükle.
    10. F5 e bas görecektir anlıyabileceğin en basit haliyle anlattım, zaten gerisi sana kalmış

dediğim gibi oyunları gametronik . c o m adresinden indir sorunsuz %100 sonuç alırsın.

• Jago, aradığın oyunu alttaki siteden trade post konusunda bulabilirsin.
    http://snesorama.us/board/index.php?
  • Üstad sağolasın ya süper oldu bu
  • oyunların kralı bu sitede.bence başka bir yerde aramaya gerek yok.

www.rom-world.com
  • @Jago kardes oncelikle cok cok tesekkur ediyorum.
    anlattıgın seyleri basından beri duzgun olarak yapıyorum. zaten ayrıntılarıyla anlatmıssın.
    senin verdigin sitedeki neogeo.zip dosyasını indirince farkettimki
    bendeki neogeo.zip ile aynı degilmis.
    All mame plus neogeo.zip ile ganetronikteki neogeo.zip
    sanırım benim asıl sorun da dosyalarda. cunku her sitede farklı dosyalar var.
    (dosya i,simleri aynı ama icerik farklı) oyunlarda aynı sekilde.
    o kadar farklı sitelerden download yaptımki suanda mame nin 4 versiyonu var
    senden ricam emulator ismini de tam vermen. mame, mame plus, advanceMAME.
    sadece mame olanın .exe sine basınca direk acılıyor. sanırım sen mame plus kullanıyosun.
    onda konsol geliyor directories i secebiliyosun. ama digeri 2 oyun tanıyoken,
    plus 1 oyun tanıdı simdiye kadar. ben simdi napmalıyım?

• arkadaslar emulator olarak houba32k yeterli bence

http://www.gametronik.com/site/emulation/mame
  • emeği geçen herkese sonsuz teşekkurler bana o eski günleri hatırlattınız
  • Kardeş bahsettiğim şeyler tüm Neo-Geo oyunları için geçerlidir yukardaki anlatımda detaylı var senden ricam gametronik den mame başlığı altından bir tane neo-geo oyunu indir yukardaki adımları takip et dorun olmayacaktır, ama neo geo oyunlarını oynaman için bi emulator daha var yine aynı sitede Neo-Geo başlığı altında vardı adını hatırlıyamadım şu an sorununa kesin çözüm olacaktır aynı mame arayüzüne sahip" N " ile başlıyordu ama tam adını çıkartamadım şimdi,

elindeki eski indirdiğin oyunları boşver dediğim gibi sadece gametronik den neo geo oyunu indir mame başlığında altındaki lerden sonra benim tarif ettiğim gibi yap göreceksin çalışacak..... Elindeki oyun romları bozuk yada eksik olabilir...

quote:

Orjinalden alıntı: dtalon

@Jago kardes oncelikle cok cok tesekkur ediyorum.
    anlattıgın seyleri basından beri duzgun olarak yapıyorum. zaten ayrıntılarıyla anlatmıssın.
    senin verdigin sitedeki neogeo.zip dosyasını indirince farkettimki
    bendeki neogeo.zip ile aynı degilmis.
    All mame plus neogeo.zip ile ganetronikteki neogeo.zip
    sanırım benim asıl sorun da dosyalarda. cunku her sitede farklı dosyalar var.
    (dosya i,simleri aynı ama icerik farklı) oyunlarda aynı sekilde.
    o kadar farklı sitelerden download yaptımki suanda mame nin 4 versiyonu var
    senden ricam emulator ismini de tam vermen. mame, mame plus, advanceMAME.
    sadece mame olanın .exe sine basınca direk acılıyor. sanırım sen mame plus kullanıyosun.
    onda konsol geliyor directories i secebiliyosun. ama digeri 2 oyun tanıyoken,
    plus 1 oyun tanıdı simdiye kadar. ben simdi napmalıyım?

• @jago kardes benim indirdigim oyunlar sanırım sorunluymus. hala sorunlu olanlar var ama buyuk cogunlugunu hallettim sayılır. ve cocuklugumda oynadıgım bicok oyunu da buldum
    haftasonu kardesimle baya eglendik. insan ozluyor eski gunleri. cocukluk hatıralarını....
    neyse kafanızı agrıtmayayım simdi...
    cok tesekkur ediyorum... kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezer32

arkadaslar emulator olarak houba32k yeterli bence

http://www.gametronik.com/site/emulation/mame

arkadaslar gametronil sitesine internet explorer dan giremiyorum. anasayfa acılıyor ama sonra mame linkine giremiyorum. mozilla dan giriyorum. indirdigim oyunlarda arsiv hatası veryor. download u hızlı yapıp hata mesajı veriyor. bu konuda bilgisi olan varmı? guvenlik ayarlarıyla bi ilgisi olabilirmi?

• Senin PC nin Format zamanı gelmiş diyebilirim artık .......
  • yaa arkadaslar bu oyunları oynamayı cok istiorum ama bi türlü beceremedim..sadece snow brosu yükleyebildim...2 tür mame yükledim ama olmuo..birisi acıklamalı anlatırsa gercekten cok sevinirim..orta sayfalarda vardır ama inanın bir cok sayfaya baktım ve bi türlü bulamadım..yardımcı olursanız bende oynamak istiorum çünkü..şimdiden tesekkür ederim...
  • snow burosa bende hastayım
  • tamam akşama resimli açıklamayı ekliycem arkadaşlar... gerçi üst sayfalarda açıklamalar var bi bakarsanız orda da bulabilirsiniz.....

resimli anlatımları bulabileceğiniz türkçe bi site

LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 31 Temmuz 2008; 8:39:19 >
  • valla resimli ve acıklamalı sekilde anlatırsan cok sevinirim dostum yaa,cok fazla sayfa olduğu için pek takip edemedim..şimdiden tesekkür ederim
  • kardeş yukarda link yazıyo bak ona ıkla orda tüm emulatorlerin resimli anlatımı var, bende eklerim
  • ya kardes bende bi sorun yokmus meğer sadece sectiğim sitelerde verilen oyunlarda problem varmıs..1-2 tane site buldum fakat tam olarak aradığım oyunlar yok orda arastırıorum işte biraz daha..
  • Arkadaslar ben de uzun sure oyunları acmakla ugrastım
    daha sonra anladımki indirdigim sitedeki oyunlar hatalıymıs.
    kısaca sunu soylemek istiyorum; eger oyun da sorun yoksa direk indirildigi sekilde roms klasorune
    atmanız yeterli olacaktır. bazı ozel oyunlarda farklı olabilir.
    ayrıca emulator de "available arcades" de gozukmeyen ama .zip dosyasını attıgınız oyunları "all arcades"
    kısmına gelerek ismini "search (type a keyword)" kısmına yazın ve ordan acın(mame plus 0.125 versiyon). available gozukmese de bazı oyunlar acılıyor. ben bicok oyunu bu sekilde oynuyorum suanda...

• Resimli oyun romları nasıl eklenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURK-ŞAD -- 5 Ağustos 2008; 0:40:49 >

• Neo Geo oyunlarını nasıl çalıştıra bileceğinizi anlatan resimli uygulamada pek yakında
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.