Bildirim
Mame 32 yARDIM!!! Lütfen çok acil!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bu da hata nın ss i
-
evet arkadaslar mame ise yaramiyi bir yardim lütfenn !!!!!! -
beyler bilen yok mu yaffffffffff!!!!! -
walla ben mame kullanıyorum.Böle bi sorunla karşılaşmadım.Ben ce sen mame nin farklı bi versiyonunda dene.Bendeki versiyon 0.96u -
@linkin8888 : Arkadaşım şimdi senin yapacağın şey şudur avaliable (yanlış yazıyor olabilirim) yazan yere bas attığın romlar aktif hale gelecektir -
quote:
Orjinalden alıntı: linkin8888
beyler mame 32 sorunum var rom ları kopyalıyorum gerekli bios ları da kopyalıyorum fakat oyun bir türlü açılmıyor sanki hiç kopyalamamışım gibi dosyaları görmüyor lütfen ne yapabilirim.ss de altta bu hatayı veriyor lütfen yardım!!!
directories e gir ve romların olduğu klasörü tanıt.Analyse yapacaktır.Sonra oynayabilirsin. -
olmuyor olmuyor
-
ben mame (komut isteminden çalışan ) kullanıyorum. Çok pratik oluyor. bir bat dosyasına mame ve oyunun ismini yazıyorum oluyor bitiyor.
-
quote:
Orjinalden alıntı: linkin8888
bu da hata nın ss i
çektiğin romu açmadan rom klasörüne atıcaksın. bide açıkca rom hatası vermiş sana . romcenter programı çek dicem ama mustapha oyunu için gerekmiyor cadillac dinazor oyununu butun mame versiyonları görür bende çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metality -- 28 Aralık 2005 23:28:46 > -
ben mame kullanıyorum en sevdiğim baskelbol ama böle sorunla hiç karşılaşmadım -
rom dosyaları zipli olucak,extract etme.
rom klasörüne atıcaksın
directories den rom klasörünü seçmez ve analyse yapmazsan hep aynı hatayı alırsın... -
Bendede oldu rom-world dan nerdeyse 1,5 gb rom çektim yarısı çalışmadı sonra winkawaksı kurdum o bi kısmını daha gördü bende çalışmayanları eleyip sildim yapacağın farklı programlar denemen bide şu normal mame (win ekranlı olmayan:) oda baya çalıştırdı ama sonunda bende kafayı yedim uğraşamam diyip sildim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X