Şimdi Ara

Mamak Arçelik Servisi hizmete açılmıştır !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mamaklılar bilir, Mamak için en yetkin bilgiler ve kadrosu ile yetkili servis veren firma; Mamak Arçelik Servisidir. Mamak Arçelik Servisi hizmet verdiği noktalarda Mamaklılar için uzman bir kadro, ileri teknolojiler, uygun fiyat garantisi ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden asla vazgeçmeyen servis ile şimdi tanışabilirsiniz. Mamak Arçelik Servisi eskisine göre daha güçlü ve daha seçkin personelleri ile hizmet vermeyi devam ettiriyor.

    Mamaklılar için Arçelik markası kullanan her eve hizmet götürmeyi kendine ilke edinen bu servis ile ister evde ister iş yerinde hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Eğer Mamak'ta yaşıyorsanız ve Arçelik marka ürünlerinizin tamir edilmesi gerekiyorsa tek yapmanız gereken firma ile iletişime geçmek olacaktır.

    Mamak Arçelik Servisi ile iletişim kurmak oldukça rahat bir şekilde gerçekleşmektedir. Telefon numaraları ile ulaşabileceğiniz firmaya dakikalar içinde hizmet alabileceksiniz. Bu hizmet paketlerinin yanı sıra ek ücret ödemeden tüm müşterilerin memnuniyeti için evinize kadar personel gönderilecek ve eşyalarınız gerekirse ana merkeze taşınarak tamir edilecektir. Bu servis paketlerini kaçırmayın, tamir bekleyen eşyalar için Mamak Arçelik Servisini çağırın.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.