Şimdi Ara

Malum iş yapmanın % 100 zararlı olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (Öncelikle lütfen forumda tabir edilen "malum iş" olayının BİLİMSEL adını dahi kullanmayınız. Zira ÇOK ÖZGÜRLÜKÇÜ OLAN VE BİLİMSEL TARTIŞMALARA KARŞI ÇIKMAYAN (!) adminlerimiz kızar. Şşş onlara göre ayıpmış bilimsel olsa bile! Bu konuyu da 'kural dışı konu' diye kaldırıllarsa şaşırmayın.

ama o işin adını kullanmassak kaldırmaya hakları da olmaz .)

şimdi bu malum işin %100 zararlı olduğunu ve ayda 1 e indirmek gerektiğini 2 maddede belirteceğim. Eğer bu 2 maddeye karşı çıkıp yok zararsız diyecek varsa buyursun akıl ve bilimsel olarak cevaplasın ki gerçeğe ulaşalım.

1-) İnsanlar nasıl çoğalır? Döllenmeyle. E çocuk en sağlıklı bir şekilde doğması için vücuda giren besinler arasında değerleri en yüksek olanlar aktarılır. Yani sonuçta gen yoluyla kopyalanacak canlı.

Bu demektir ki malum iş esnasında vücuttaki en değerli besinler gidiyor. Sonuçta mantık aynı mantık siz de bu kaynak sayesinde doğdunuz.

Yani bu demektir ki en değerli besinler gidiyorsa bu iş sağlıksızdır.

2-) malum işi sık yapmak (ayda 3-4 den fazla) Dopomin Hormonunu arttırır. Bu Dopomin hormonu insanın zevk aldığı işler sonucu ortaya çıkar.

ancak ne kadar çok dopomin hormonu artarsa - ki malum iş dopomin hormonunu tavan yaptırıyor- ters orantılı olarak Dopomin Reseptörünü azaltır ve beynin dopomin reseptörü üretmesini engeller.

Dopomin Reseptörünün bolluğu demek kuvvetli hafıza, zeka, analitik düşünebilme, zor anlarda isabetli karar verebilme. .. demektir. Yani hayatımıza çok yarar sağlayacak şey.

siz niçin malum iş unutkanlık yapıyor bende diyorsunuz? İşte asıl nedeni bu bilimsel olarak.

yani özetle malum iş= dopomin reseptörünün kökünü kazımak= unutkanlık, analitik düşünememe, zekayı kullanamama.

bunlara karşı çıkan varsa bilimsel delilleriyle gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sex de mi yapmayahh ?
    Kökünden kesek o zman
  • Yapma yaaaawww

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zararı yok kendi limitlerini zorlamadığın sürece her gün bile yapsan eğer canın istiyorsa yap
  • Çok benzer bir yazıyı dopamin ile ilgili bir konuda yazmıştım,bende destek veriyorum
    Malum sitelere girmemek için K9 Web Protection adlı bir yazılımı kullanıyorum.O sitelere ancak kendi yazdığım şifreyle girebiliyorum ve şifreyi koyarken klavyede rastgele tuşlara bastım
    İstesemde giremem şimdi ancak formatla
  • 1 o kadar doğru değil.
    Dopomin ne la dopamin o a ile.

Ama evet zararlı.
  • Ayda 3-4 mü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçmalamişsin

• Çok asılan mal mı oluyor şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

zararı yok kendi limitlerini zorlamadığın sürece her gün bile yapsan eğer canın istiyorsa yap

Çok yanlış. Sen neye dayanarak bu yargıya vardın söyler misin? Hangi doktor, bilimadamı demiş her gün yapmak zararsızdır diye. Zararlı işte apaçık Ortada hele hele her gün yapmak sigara kullanmak kadar vücuda zararlı.

• Mastürbasyon zararlı diyosun yani

• adam haklı beyler bilimsel verilerle de desteklemiş bilgi için saol hocam
  • inci'den duyduklarını burda söyleme.
  • Hiç yapmamak gerek.
    Hem sağlık açısından hem de dini açıdan zararı büyük.
    Zaten rüyalanmak diye bir şey var.

• quote:

Orijinalden alıntı: |Neo|

Saçmalamişsin

Eğer saçmalamışsam iddialarımı Bilimsel olarak çürüt! Şayet ikisini de çürütemezsen saçmalayan sensin demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sharelock

inci'den duyduklarını burda söyleme.

Ama adam haklı incide okuduktan sonra ben de kesinlikle bıraktım hiçbir zararını da görmedim, hani sürekli üretildiği için zaten haftada bir defa falan yapmak lazım denir ya hikaye bir şey olduğu yok ayda 1 ya da 2 kere

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncuasd

adam her gün sevişiyorsa napsın?

O ayrı. O işi yaparken malum işteki gibi kolay yoldan zevk almıyorsun baya bi çaba ve emek veriyorsun. Ayrıca o işle malum iş aynı değil. Karşı cinsle münasebet söz konusu. Yani 2.dediğim o işi pek ilgilendirmiyor.

Ama o iş de olsa malum iş de olsa bittikten sonra vücudun halsizleşmesi ve yorgunluk oluşması bir gerçektir. İşte o ilk dediğim sebepten dolayı.

• Ben kesinlikle vücudun kendi mekanizması dışında malum işi yapmanın her türlü zararlı olduğunu düşünüyorum.

*slash*ateyizler bundan sonrasını okumasın*slash*
    -İşi dini bir boyuta bağlarsak bir çok eski din alimi bu işi yapmanın, harama bakılmasının zeka geriliğine unutkanlığa sebebiyet verdiğini söylemişlerdir. Haram ise zaten bir problem olduğu kesin denilebilir. Sadece malum işten ziyade harama bakmakta dopamini arttırıp reseptörleri azaltma etkisi yapabilir.-
    *slash*ateyizler artık okuyabilir*slash*

Zaten ekşide felan bakarsanız bir çok kişi "malum iş git gide eski halini kaybediyor" diyorlar. Bunuda reseptörlerin körelmesine bağlayabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathLost

quote:

Orijinalden alıntı: |Neo|

Saçmalamişsin

Eğer saçmalamışsam iddialarımı Bilimsel olarak çürüt! Şayet ikisini de çürütemezsen saçmalayan sensin demektir.

Yapma sikligi kisiden kisiye degisir ,kisinin sperm uretimine baglidir . Ben 2-3 gun yapmasam sahab ruyalanarak Vucut zaten kendisi bunu atat.ayni zevki ve dipamini yine salgilar zaten .Kendin elini kullanarak bunu atmanin veya vucudun atmasinin bi farki yok.kisi ne kadar surede yapmasi gerektigini bi sure yapmayarak test edip , orenegin 1 haftada ruyalandiysa .haftada 1 mast yapabilir Hatta 2 de yapabilir bi zarari yok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.