Şimdi Ara

maltepe, kartal, pendik? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
7.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

maltepe, kartal, pendik?

(En Son Oy Tarihi: 16.11.2023)
Giriş
  • Maltepe sahilde oturuyorum güzel buralar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktwitter

quote:

Orijinalden alıntı: hmztly

quote:

Orijinalden alıntı: aktwitter

kardeşim 3ü de az buçuk aynıdır ama sana tavsiyem e5 üstü taraflarında oturma asla. sahile ne kadar yakın olursan o kadar moderndir bu üç yer. sahil tarafları daha pahalıdır ama çok daha temizdir

Bu adamı dinlemelisin. Sahilin birazcık üst kısmında olursan tadından yenmez. Ben Kartal-Topselvi'deyim. Yıllar önce sessiz sakin bir yerdi ancak şu aralar her yan etnik döküntü kaynıyor. Saydığınız 3 yeri de merkezlerine yakın yerlerden tercih edin.

eyvallah kardeşim 4 senem küçükyalıda geçti karayollarına çok yakın oturdum maltepeyi kartalı pendiği de bilirim ama en güzeli küçükyalı sahildir bana göre. ayak takımına rastlamadım hiç. genelde ihtiyarlar oturuyor zaten minibüs caddesi ile sahil arası iyidir iyi

Küçükyalı, Bostancı zaten başlıktaki yerlerin bir üst sınıfı. Altıntepe'de işyerimiz vardı, 10 yıl falan oraları da gezdim, hele ki suadiye... Söyleyecek söz yok. Bunlar dışında Avrupa yakası yaşanacak yer değil pek.

• maltepeye geleceksen zümrütevlere gelme. ve bence üçü arasından pendik
  • maltepe huzurevi en ideali. sessiz sakin bir mahalle. e-5 in hemen üst tarafı. ulaşım olarak da yakın. maltepe merkezde yakın.

biraz daha iyi olsun dersen idealtepe derim. metro durağı da çok uzak sayılmaz
  • İdealtepede oturan biri olarak tavsiye ederim çevresi düzgündür. Ulaşım olarak bakarsanda bizim evden yürüyerek minibüs yolu 3 dk, e5 10dk, metro 15dk, tren istasyonu 15dk.
  • Pendik Sapanbağları. Merkeze çok yakın yürüme 3-4 dk. Ayrıca boşnak mahallesi olarak da bilinir. Çok sessiz sakin düzgün insanların yaşadığı bir yerdir. Dışarıdan gelene ev verirlermi bilmiyorum ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Bostancı , Küçükyalı taraflarına gel o taraflarda Topselviye yakın yerlerde katil olursun alışık değilsek Topselvi çocukları kavramını öğrenince hayattan bezersin.

Topselvi'de oturuyorum. :(

• Herkese kendi memleketi doğma büyüme Kartallıyım ben çarşısında oturdum şimdide yakaşık 18 yıldır Atalar denen mevkide oturuyorum. Kartal dediğin zaman Atalar - Kartal merkez - Soğanlık yakacık uğurmumcu diye ayrıman lazım. Yoksa hata yaparsın

Kartal merkez iyidir ama Atalar denen mevki biraz daha modern ve kalitelidir daire kiraları ve fiyatları fazladır merkez ve ugurmumcu tarafına göre. KOÇTAŞ TANSAŞ MİGROS ve Careefour market ve alışveriş merkezlerine yakındır.

Sahili biraz daha düzgündür.derli topludur. Benim doğup büyüdüğüm yer olduğundan dolayı tarafsız bakamayacağım fakat maltepe pendik derseniz direk maltepe derim.
  • 0 üçü arasında bende 1+1 ev arıyorum

kenarda köşede uygun fıyata elı yuzu duzgun ılan gorursenız alıntı ıle cevaplayın
  • Gulsuyu nasil bir yer acaba hep duyarim

• quote:

quote:

Bostancı , Küçükyalı taraflarına gel o taraflarda Topselviye yakın yerlerde katil olursun alışık değilsek Topselvi çocukları kavramını öğrenince hayattan bezersin.

Topselvi merkez akıllı olsun herkes

• quote:

Orijinalden alıntı: Chen Che

quote:

quote:

Topselvi merkez akıllı olsun herkes

Tamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

Gulsuyu nasil bir yer acaba hep duyarim

oraya gitmede nereye gidersen git tamamen terorist yuvası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Pendik Sapanbağları. Merkeze çok yakın yürüme 3-4 dk. Ayrıca boşnak mahallesi olarak da bilinir. Çok sessiz sakin düzgün insanların yaşadığı bir yerdir. Dışarıdan gelene ev verirlermi bilmiyorum ama..

Vermeyiz hocam referans şart bizde
  • Maltepe E-5 altı ve Esenkent favorimdir
  • quote:

quote:

quote:

Geçmiş olsun kardeşim.
    3beden Dar çakma Adidas mont , 5beden dar Pantolon , 7numara küçük ayakkabı kafanın arkasına kondurulmuş 5-6yaş arası kullanım için olan şapkalı çocukları hergün görüyorsundur.
    Ha bide onlar sıçar pozisyonda oturup elde "tesbik" dolanırlar.

Asosyalim.

Swedish Club var, oraya gideceğim aikido soracağım. Mümkün oldukça uzak kalmalıyım oradan.

• Küçükyalı candır..
  • cevizliye gelmeyin nereye giderseniz gidin gaziosmanpaşa 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: +Gabrolo

cevizliye gelmeyin nereye giderseniz gidin gaziosmanpaşa 2

Malasef yılbaşında işyerim oraya taşınacağından hergün o lanet yere gitmek zorundayım.
  • Pendik iyidir ya çok şaşırdım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.