Merhaba arkadaşlar, body building'e başlamak istiyorum fakat uygun yer bilmiyorum, İstanbul, Maltepe'de var mı salon önerileriniz yarın gidip konuşacağım ücretleri 60 TL'yi geçmez ise memnun olurum.
Kartal'da 45 TL var diye biliyorum bi araştır istersen
quote:
Orijinalden alıntı: TickTock-
Kartal'da 45 TL var diye biliyorum bi araştır istersen
Neresinde hocam biraz açabilir misiniz ?
Tam olarak emin değilim arkadaşla gidicektik o söylemişti sonra arada kaynadı gitti Sahilyolu veya Rahmanlardaydı ikisinde biri ama fiyatı iyiydi.Keşke gitseydik ya
Ben yüzevlerde oturuyorum ideal tepe de bi yere gidiyorum aylık 120 ama yıllık ta çok düşüyor fiyat 70 80 e kadar falan zaten maltepede 3 tane adamakıllı spor salonu var sen mevkii ni söyle ben ona göre söylim
quote:
Orijinalden alıntı: HolyRevival
Ben yüzevlerde oturuyorum ideal tepe de bi yere gidiyorum aylık 120 ama yıllık ta çok düşüyor fiyat 70 80 e kadar falan zaten maltepede 3 tane adamakıllı spor salonu var sen mevkii ni söyle ben ona göre söylim
Komşu olabilir miyiz Berk sen misin?
quote:
İdealtepe'de Sani Malaz üst geçitinin ordaki mi hocam ?
hayır orasıda güzel yer benim dediğim özkuruşların karşısında bi 150 metre maltepeye doğru
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
quote:
hayır orasıda güzel yer benim dediğim özkuruşların karşısında bi 150 metre maltepeye doğru
orası hala duruyor mu
Küçükyalıda minibüs yolunda Yavuz pastanesi var.Onun yanında var güzel bi yer.Tavsiye ederim.Yavuz pastanesini bilmiyorsan Küçükyalıda minibüs yolu üstünde Çağrı marketi geçtikten sonraki ışıklarda.
Yüzevler trafo akaaarr
İyi bari forumda küçükyalılı idealtepeli varmış,bir küçükyalılı olarak harbi sevindim
KÜÇÜKYALIYI biliyordumda pasajın ordaki bodyi diyosun herhalde tren istasyonun karşısındaki
neye dün itibariyle maltepede bi yere kaydoldum bakalım müzikler 10 numaraydı =)
Hayırlı olsun.
bende arıyorum fiyat 60 tl civarı olması lazım evim tugayyolunda kartal da olur fakat uzak olmasın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme