Şimdi Ara

Maltepe'de Body Building ? (İstanbul)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, body building'e başlamak istiyorum fakat uygun yer bilmiyorum, İstanbul, Maltepe'de var mı salon önerileriniz yarın gidip konuşacağım ücretleri 60 TL'yi geçmez ise memnun olurum.

• Kartal'da 45 TL var diye biliyorum bi araştır istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: TickTock-

Kartal'da 45 TL var diye biliyorum bi araştır istersen

Neresinde hocam biraz açabilir misiniz ?
  • Tam olarak emin değilim arkadaşla gidicektik o söylemişti sonra arada kaynadı gitti Sahilyolu veya Rahmanlardaydı ikisinde biri ama fiyatı iyiydi.Keşke gitseydik ya
  • Ben yüzevlerde oturuyorum ideal tepe de bi yere gidiyorum aylık 120 ama yıllık ta çok düşüyor fiyat 70 80 e kadar falan zaten maltepede 3 tane adamakıllı spor salonu var sen mevkii ni söyle ben ona göre söylim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyRevival

Ben yüzevlerde oturuyorum ideal tepe de bi yere gidiyorum aylık 120 ama yıllık ta çok düşüyor fiyat 70 80 e kadar falan zaten maltepede 3 tane adamakıllı spor salonu var sen mevkii ni söyle ben ona göre söylim

Komşu olabilir miyiz Berk sen misin?
  • quote:

Ben yüzevlerde oturuyorum ideal tepe de bi yere gidiyorum aylık 120 ama yıllık ta çok düşüyor fiyat 70 80 e kadar falan zaten maltepede 3 tane adamakıllı spor salonu var sen mevkii ni söyle ben ona göre söylim

İdealtepe'de Sani Malaz üst geçitinin ordaki mi hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bershka Kocaeli'de nerede var?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

hayır orasıda güzel yer benim dediğim özkuruşların karşısında bi 150 metre maltepeye doğru
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

hayır orasıda güzel yer benim dediğim özkuruşların karşısında bi 150 metre maltepeye doğru

orası hala duruyor mu

• Küçükyalıda minibüs yolunda Yavuz pastanesi var.Onun yanında var güzel bi yer.Tavsiye ederim.Yavuz pastanesini bilmiyorsan Küçükyalıda minibüs yolu üstünde Çağrı marketi geçtikten sonraki ışıklarda.
  • Yüzevler trafo akaaarr
  • İyi bari forumda küçükyalılı idealtepeli varmış,bir küçükyalılı olarak harbi sevindim
  • KÜÇÜKYALIYI biliyordumda pasajın ordaki bodyi diyosun herhalde tren istasyonun karşısındaki

neye dün itibariyle maltepede bi yere kaydoldum bakalım müzikler 10 numaraydı =)
  • Hayırlı olsun.
  • bende arıyorum fiyat 60 tl civarı olması lazım evim tugayyolunda kartal da olur fakat uzak olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.