Şimdi Ara

maliye muhasebe işlerinden anlayan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar var mı yetkili bilgili birisi bir sorum olacak da

• Alalim soruyu

insAllah cevaplariz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirekinci -- 10 Eylül 2012; 16:51:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soruyu sor cevap gelir özelden değil burdan yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

Alalim soruyu

insAllah cevaplariz.

şimdi babam benm sigortamı ödüyo. mağazamız var orda çalışıyo gözüküyorum. ama bu yıl üniye başlıyorum okuyacağm şehir 2 3 saatlik bi yer. ama 2.öğretimim. muhasebeci sigortayı kesin emeklilik zamanında araştırılır iptal ederler falan dedi ama adama 2.öğretm olduğunu söylemedim ben. yani kısacası ben hala çalışıyo olarak gözüksem ve sigortamı ödeseler ilerde problem olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabula-rasa

quote:

Alalim soruyu

insAllah cevaplariz.

şimdi babam benm sigortamı ödüyo. mağazamız var orda çalışıyo gözüküyorum. ama bu yıl üniye başlıyorum okuyacağm şehir 2 3 saatlik bi yer. ama 2.öğretimim. muhasebeci sigortayı kesin emeklilik zamanında araştırılır iptal ederler falan dedi ama adama 2.öğretm olduğunu söylemedim ben. yani kısacası ben hala çalışıyo olarak gözüksem ve sigortamı ödeseler ilerde problem olur mu

ne olacak koçum istersen 1. öğretim ol hiçbirşey olmaz için rahat olsun. Hiç birşey olmaz sadece öğrenim kredisi burs vs almayı rüyanda görürsün hepsi bu. İsterse 10 saatlik mesafe olsun. Hafta sonları çalışan çok bilgili faydalı eleman konumuna girersin en çok
    Edit: O muhasebecinizi değiştirin. İşkembesi çok geniş fazla sallıyor işkembeden başınıza iş açar ilerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhizm -- 10 Eylül 2012; 17:02:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

quote:

quote:

Alalim soruyu

insAllah cevaplariz.

ne olacak koçum istersen 1. öğretim ol hiçbirşey olmaz için rahat olsun. Hiç birşey olmaz sadece öğrenim kredisi burs vs almayı rüyanda görürsün hepsi bu. İsterse 10 saatlik mesafe olsun. Hafta sonları çalışan çok bilgili faydalı eleman konumuna girersin en çok
    Edit: O muhasebecinizi değiştirin. İşkembesi çok geniş fazla sallıyor işkembeden başınıza iş açar ilerde

ayy sağolun içim rahatladı muhasebeciyi peder hayatta deiştirmez hastalık hastası bi insan olduğum için sigortamın mutlaka ödenmesi gerekiyo çok dert ettim bunu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dhizm

quote:

quote:

Alalim soruyu

insAllah cevaplariz.

ayy sağolun içim rahatladı muhasebeciyi peder hayatta deiştirmez hastalık hastası bi insan olduğum için sigortamın mutlaka ödenmesi gerekiyo çok dert ettim bunu

Vay maminika
    Millette ne babalar var sigorta falan yatırıyor. Bokunu yiyin lan öyle babanın
    Bizim moruk anca kendi işkembesini düşünsün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.