Şimdi Ara

MALİYE Mİ İKTİSAT MI İŞLETME Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta lütfen bi yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Sayısal alanın kuvvetliyse ve seviyorsan iktisat. Diğer türlü işletme. Maliyeyi bilemeyeceğim.
  • Kuroki K kullanıcısına yanıt
    İş bulma kolaylı olarak sıralarsak nasıl olur? Hepsinde iş bulmak sıkıntı ama aralarında sıralayın işte hocam

• Mi

• Üç bölümde de bulabileceğin iş imkanları neredeyse aynı.
  • zileantek kullanıcısına yanıt
    evet hemen hemen aynı ama hangisi bir tıkta olsa ilerdedir ?
  • İktisat diyorum. Ben istanbul,izmir, ankara dışında tercih yapamıcam bu yüzden sadece dokuz eylül iktisat tutuyor. İst isletme veya maliye düşünüyorum ama maliye özel sektörde sıkıntı yaratır gibi ama tam bilmiyorum. Bence iktisat bir tık daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22329BE06 -- 18 Temmuz 2017; 17:29:21 >
  • hocam bende iktisattan yanayım biraz ama gazi işletmede geliyor bana ve ankarada oturuyorum. iktisat için izmire gitmeye değer mi orda da tereddüte düşüyorum
  • Ben gazi isletme yazardim yerinizde olsam. O kadar da fark etmiyor bölüm olarak, bence şehir dışına gitmeye değmez hocam. Yine de iktisatı daha çok istiyorsanız gidilir tabii sadece bölüm ve iş olarak fazla fark yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22329BE06 -- 18 Temmuz 2017; 17:45:10 >
  • sağolun hocam bakıcaz artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.