İstanbul Avrupa yakasında satan bi yer bilen varmı (gaziosmanpaşa civarı olursa iyi olur)
Ziraat Bankasının yanındaki yerde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam . Birde SSK'nın bulunduğu yol üzerinden bereçe doğru devam ederken Figen Büfe adında bir dükkanda görmüştüm . Uğrarsan tavuk dönerini yemeden gitme
Bi ara uğrarım oraya o zaman, sağol
quote:
Orijinalden alıntı: Eray89
50 lira arkadasım. votka cin yalan artık viskiden bile iyi.
Kime göre neye göre viskiden iyi ? Viskiyi hiç bir içkiye değişmem eğer aroması yoğun içkileri seviyorsan kavun aromalı kneglevich deneyebilirsin.Kavun seviyorsan birebir ^^
malibu tarzı içkiler seviyorsanız size baileys ve sex on the beach öneririm.özellikle baileys sıcak çikolatayla bile içilebilen muazzam tadı olan alkol oranı da gayet iyi bir içki
viski için 1-Chivas Regal 2-Gentleman Jack 3-Jack Daniels 4-Ballantines Finest votka için 1-Russki Standart 2-Absolut 3-Smirnoff 4-Binboa tekila için-1-Olmeca 2-Jose Cuervo 3-Sierra 4-Pueblo cin için 1-Gilbeys 2-Gordons 3-Beefeather London 4-Bombay Sapphire rom için 1-Havana Club 2-Bacardi 3-Captan Morgan 4-Malibu rakı için 1-Altınbaş 2-Tekirdağ 3-Yeni Rakı 4-Efe likör için 1-Baileys 2-Cardinal Melon 3-Campari 4-Cointreau vermut için 1-Martini Bianco 2-Martini Rosso 3-Martini Extra Dry 4-Cinzano Bianco
ve bira için 1-Tuborg Gold 2-Carlsberg 3-Gusta 4-Becks 5-Mariachi 6-Efes Dark 7-Miller 8-Efes
beyler şöyle içkilerle ilgili güncel bi konu açsak diyorum?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme