Şimdi Ara

Malesef 512 olmayacak gibi :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o kadar konuştuk kaç defa da dedim en azından bizim gül hatırımız için yapsınlar bari
  • valla bizim eve telekomdan bi teknik elemanlar gelmişti ama amele olanlardan değil :) yakında 512 olabilir demişti
  • bu adamlar 512 yapmaya kascağına 256'lık bağlantıların kotalarını arttırsalar da yeter bence...Daha hızlı olması benim için bişeyi değiştirmez zaman sınırlaması olmadığı için önemli olan benim için kota miktarı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ensartas

o kadar konuştuk kaç defa da dedim en azından bizim gül hatırımız için yapsınlar bari

budur
  • Ya ZatEn Bu 512 MuHabBeti bEni bAyAqi SıKtı... bEndE biRaZ umut waR Ama C0k DiiL. BenCe Bu SiteYe biRaZz SaLLıyor... BaKanın AcıkLamAsı kİmSe iCin YetmEdi qaLiba... hA 1 NiSan 2005 De 0LmuS Ha 1 NiSan 2006 Da Ama EninDe s0nunDa 0Lcak iNsaLLah 0Lur.. FaZLa HiZ q0Z CikArmAz

• yeni mi anladın 512 olmayacagını.........
  • O yazıyı bu topici acan dahil doğru dürüst kimse okumamıs galiba .Orada internet tarifelerinden söz etmiyorki.

Öyle olsaydı bu haberi kaldırırlardı değil mi?

http://www.turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=12211 Lütfen dikkatli okuyalım haberi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamlet -- 30 Mart 2005, 22:25:35 >
  • olacak beyler çok az kaldı bekleyin. o salak site olacağınıda söylemişti. bırakın yaa. olacakkkkkk
  • O ne saçma sapan bir yazıdır yaw kaç kez okudum adam akıllı neyi kasteddiğini anlamadım
  • bu 512 olayı olacak dogru kimse inkar edemez FAKAT HİÇ KİMSE ÇIKIPTA 1 NİSAN DEMESİN ÖYLE BİR TARİH YOKKİ BAKANIN AĞZINDAN ÖLE BİR TARİH ÇIKTIMI???
    SAÇMA DELİNİN BİRİ KUYUYA 1 NİSAN DİYE BAĞIRDI ......... GERİSİ MALKUM 2 HAFTA TEK TOPİC 512 OLACAK , OLMAYACAK , YOK KIL YOK TÜY FALAN FISTIK GİBİ ŞEYLERİ OKUDUK. BENCE BEKLEYELİM .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wanker

O ne saçma sapan bir yazıdır yaw kaç kez okudum adam akıllı neyi kasteddiğini anlamadım

+1
  • BEN ANLAMAM KARDEŞİM BEN BU BİR NİSANA HAYATIMI KOYDUM....EĞER OLMAZSA O TELEKOMUN ANASINIMI,BABASIMI ARTIK ELİME KİM GEÇERSE HİÇ GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMADAN DÜDÜKLÜCEM VALLA....NE BİÇİM İŞTİR KARDEŞİM BU OYUN MU OYNUYO BU PEZ.....LER ELALEMLE BÖLEEEEE

• ya durmadan dedik olacaksa veya olmayacaksa niye şimdiden yorum yaparız bu bizim şu anki adsl ye bir hız veya yavaşlık mı kazandırıyor yoksa sadece konuşupo duruyor muyuz hala anlamış değilim... yoksa bunu konuşuyor olsak telekomcular buraya gelip kamuyounu görüp ona göre hükümete baskı mı yapacak DH de herkes olacak biliyoe bir ayaklanma çıkmasın demesine mi yarıyor...
  • yaw olur veya olmaz dial-upla süründüğmüz günleri unutmayın arkadaşlar buna şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttbarracuda -- 30 Mart 2005, 22:54:42 >
  • quote:

Biri kuyuya taş attı: “Türk Telekom tarifeleri değiştirdi” dedi. Mail listelerine düşen mesaj, saygın bir ekonomi dergisini referans veriyordu. Elbette bilgiyi sorgulamadan kuyudaki taşı çıkarmaya kalkmadık. Ama ne oldu biliyor musunuz? Anlı şanlı ve de köşe sahibi bir gazeteci bu “eski tarifeyi yeni sunan” bilgiyi, gerçek sanmış ve nasıl olmuşsa gazeteciliği de bir kenara iterek, araştırmadan yazdı.

hangi eski tarifeden bahsediyor bu adam yahu?
    ADSL ile alaka kuramadım ben..
    "fiyatlar yükselecek"mi diyor şimdi?
    eski tarifede 256kbit 69 milyondu çünkü
  • Ya arkadaslar yazıyı okumadan yorum yapmayın.

BU YAZI ADSL TARİFELERİ İLE İLGİLİ DEĞİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamlet -- 30 Mart 2005, 23:06:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttbarracuda

yaw olur veya olmaz dial-upla süründüğmüz günleri unutmayın arkadaşlar buna şükür

hiç sorma neler çekiyomuşuz meğerse 2 gün adsl arızada kaldı 145 ile girdim sadece bir sayfanın açılması bile adamı çileden çıkarıyor bekliyosun sayfa açılacak diye msn açmam 1 dk mı alıyodu yav :)
  • o kadar beklemişiz. 2 gün daha sabredelim bakalım haberler yalan mı değil mi anlarız. taş atıp kolumuz mu yorulacak yaparlarsa 512 kullanıcaz yapmazlarsa 256 ye devam
  • bu haberde 512 ile ilgili bişey göremedim ben
    tarifenin değişmediğini falan yazıp laf salatası yapmış
  • belli olmaz tt un un iside olcag1n1 sanm1yorum ben hala.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.