Şimdi Ara

Malefiz: Kötülüğün Gücü Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1) Yaratıcı olmayan fikirler ortaya çıkmış.
    2) Malefiz Kötülüğün Gücü, “iyi” seviyesinde bir film değil. Ama Jolie’nin yeniden ekrana gelmesi oldukça iyi.
    3) Ne yazık ki, benim için bir kabus. Malefiz nasıl bir film diye soracak olursanız, aynen bunu söylerim. Sadece kabus.
    4) Malefiz Kötülüğün Gücü hakkında şunu söylemeliyim. Çok üzücü sahneler içeriyor. Fena değil ama yine de daha iyi olabilirdi. Sonuçta bu Malefiz. İyi düşünmek gerekirdi.
    5) Filmin yönetmeni Joachim Ronning, yemyeşil fantezik bir dünya ve Gothic bir tema yaratmış. Görkemli süslemeler ve bolca mimari yapı. Görsellik olarak çok beğendim. Hikayesi açısından ise yeterli diyorum.

Malefiz Kötülüğün Gücü hakkında diğer detaylar için: https://enestalha.com/malefiz-kotulugun-gucu-yorumlari/

• Hikaye ve senaryosu çok klişe bir film olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Hikaye ve senaryosu çok klişe bir film olmuş.
    Klişe derken? İlk film uyuyan güzel masalıydı zaten, ne saçmalıyorsunuz. Filmi izledim, ilk filmdeki aksiyon ve görsel kalite aynı dozda. Bunda aksiyon ve savaş sahneleri daha fazla hatta.
  • Filmi izledik dun ve cok guzeldi gorsel olarak. Renkli kanatlilar papagan gibi. Angelina zaten cok guzel ve rolunu iyi oynuyor.Hikaye biraz basitti sonucta masal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok begendık ya harikaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GERÇEK EPSİLONUN DÖNÜŞÜ
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.